Kartal kupada uçacak

Kartal kupada uçacak

Torku Konyaspor bugün, Ziraat Türkiye kupası 3. tur maçında Altay ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Menemen ilçe stadında oynanacak karşılaşma saat 13.45’de başlayacak

Türkiye kupasına ikinci turdan itibaren başlayan ve Hacettepe’yi penaltılarla yenerek turu geçen Torku Konyaspor, bugün oynanacak Altay maçını da kazanarak gruplara kalmayı amaçlıyor. Menemen ilçe stadında oynanacak ve saat 13.45’de başlayacak maçı Sakarya bölgesinden Serkan Önsal yönetecek. Önsal’ın yardımcılıklarını ise, Bartın'dan Bayram Aydın, Kocaeli'den Alparslan Yılmaz yapacak.
 
Dün sabah uçakla İzmir’e giden yeşil-beyazlı takımda Marica dışında eksik yok. Yeni teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Kartallar, akşam da İstanbul’a uçacaklar ve gece uçakla Konya’ya dönecek.
 
Torku Konyaspor, ligin 8. haftasında iç sahada Karabükspor’u konuk edecek. Pazartesi günü akşam oynanacak bu maçın hazırlıkları bugün akşam saatlerinde gerçekleştirilecek antrenmanla başlayacak. Hedef, yeni teknik direktör yönetimindeki ilk lig maçını kazanarak, rakiple birlikte 5 haftadır devam eden kazanamama şanssızlığını da yenmek.
Torku Konyaspor ile Karabükspor arasında Pazartesi akşam, saat 20.00’de başlayacak ve Halis Özkahya’nın düdük çalacağı maçın biletleri de satışa çıktı. Sporseverler biletlerini 10 ila 100 TL arasında değişen ücretlerle stat gişelerinden, internet üzerinden ve Kule Site satış noktasından temin edebilecekler.
 
FERHAT TÜRKOĞLU - merhabahaber.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.