Kartal ikinci yarıya başlıyor

Kartal ikinci yarıya başlıyor

Torku Konyaspor sezonun ikinci yarısının ilk maçında bugün sahasında Trabzonspor Medical Park takımı ile karşılaşacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak

Türkiye Basketbol Liginde 2014-2015 sezonunun ikinci yarısı dün oynanan karşılaşmalarla başladı.  Bu ligde mücadele eden Torku Konyaspor devrenin ilk maçını bugün sahasında Trabzonspor Medical Park’a karşı oynayacak.  Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Selçuklu Belediyespor Spor Salonunda oynanacak.  Müsabakayı Mehmet Keseratar, Kaan Büyükçil, Serdar Ünal hakem üçlüsü yönetecek. Yeşil-beyazlı ekibin Konya İl Organ Bağışı Koordinatörlüğü ile birlikte yürüttüğü çalışma kapsamında organ nakli bekleyen vatandaşlar da Trabzonspor karşılaşmasını izleyecek.

Torku Konyaspor’un sezonun ilk maçında deplasmanda 70-76’lık skorla mağlup ettiği Trabzonspor Medical  yeşil-beyazlı ekiple aynı puana sahip olarak üçlü averaj sonunda sekizinci sırada yer alıyor

Torku Konyaspor ise puan cetvelinde 7 galibiyet, 8 mağlubiyet ile averajla onuncu sırada bulunurken

DE VRİES  VE WARRİCK FORMA GİYECEK

Tarbzonspor karşısında sakatlıktan kurtulan Troy De Vries ve yeni transfer Hakim Warrick de forma giyecek

Geride kalan 15 hafta sonunda 6 maçta forma giyemeyen Troy De Vries, 22 sayı ortalaması ile takımın sayı lideri olarak ikinci yarıya başlıyor. Tedavisi tamamlanan ve takımla birlikte çalışmaya başlayan oyuncu uzun bir aranın ardından bu maçla parkelere dönüş yapacak.

Sean Williams, 15 maç sonunda 7.86 ribaund ve 2.26 blok ortalamaları ile bu iki kategoride takımımızın pota altındaki en etkili silahı oldu.

Konyaspor ortalama 77.7 sayı üreterek mücadele ettiği ligde potasında ortalama 80.26 sayı gördü. Üç sayı çizgisinin gerisinden yüzde 42, boyalı alandan yüzde 54.6, serbest atışlarda ise yüzde 72.2 isabet oranları yakalayan yeşil-beyazlı ekip, ortalama 30.2 ribaund, 15.4 asist, 2.86 blok, 5 top çalma istatistiklerine ulaştı.

Bordo Mavililer 15 maç sonunda potasında ortalama 76.86 sayıya izin verirken, ortalama 76 sayı üretti. Yüzde 53.5 boyalı alan, yüzde 31 üç sayı çizgisinin gerisinden, yüzde 60 da serbest atışlarda isabet oranları yakalayan Karadeniz temsilcisi , 36.4 ribaund, 15.8 asist, 1.8 blok, 5,06 top çalma istatistikleri tutturdu.

Bu süreçte Jerome Randle 14.6 sayı, Novica Velickovic 6.4 ribaund, Dwight Hardy 2.73 asist ortalamaları ile Trabzonspor Medical Park’ın en etkili isimleri olarak ön plana çıktılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.