Kartal ikinci maçına çıkıyor

Kartal ikinci maçına çıkıyor

Hollanda'da ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren temsilcimiz Atiker Konyaspor ikinci hazırlık maçında bugün Real Sociedad ile karşılaşacak

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Atiker Konyaspor, kamptaki ikinci hazırlık maçına bugün çıkacak. İlk hazırlık maçında İspanyol ekibi Cordoba’ya 2-1 mağlup olan Atiker Konyaspor,  bugün İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociedad ile karşılaşacak. Arnhem kentinde oynanacak maç Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. Maçın canlı olarak Atiker Konyaspor TV'nin youtube hesabından yayınlanması bekleniyor.

KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Temsilcimiz Atiker Konyaspor,  ilk hazırlık maçında İspanyol ekibi Cordoba'ya 2-1 mağlup oldu.

Hollanda'da ikinci etap kamp hazırlıklarına devam eden Atiker Konyaspor, ilk özel maçında İspanya 2.Ligi'nden Cordoba'ya 2-1'lik skorla yenildi.

RANGELOV AĞLARI SARSTI

Hoevelaken'de oynanan maça  Atiker Konyaspor Kaya Tarakçı, Nejc Skubic, Selim Ay, Jagos Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Kibong Mbamba, Amir Hadziahmetovic, Deni Milosevic, Halil İbrahim ve Dimitar Rangelov ilk 11 ile çıktı. Temsilcimiz ilk yarıyı 15.dakikada Dimitar Rangelov'un attığı golle 1-0 önde tamamladı.Yeşil-beyazlılar ikinci yarıya  Nejc Skubic (Ömer Ali Şahiner), Selim Ay (Ali Turan), Mehmet Uslu (Barry Douglas), Kibong Mbamba (İbrahim Sissoko), Dimitar Rangelov (Riad Bajic) değişiklikleriyle başladı.  Atiker Konyaspor, 68.dakikada Juli Cerda ve 74.dakikada Guillermo Donoso kaydettiği gollere engel olamayınca mücadeleden 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı.

KOCAMAN 18 İSMİ DENEDİ

Atiker Konyaspor’da ilerleyen bölümlerde Kaya Tarakçı'nın yerine Abdülaziz Demircan, Halil İbrahim'in yerine de Abdülkerim Bardakçı forma giydi. Teknik direktör Aykut Kocaman ilk hazırlık maçında 18 isme forma şansı tanıdı ve izleme şansı buldu.

4 OYUNCU İDMANDA YER ALMADI

Atiker Konyaspor’da dün yapılan antrenmanda 4 oyuncu yer almadı. İkinci etap kamp çalışmaları için Hollanda'da bulunan Atiker Konyaspor sabah saatlerinde salonda ve sahada olmak üzere iki bölümde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman salonda yapılan CORE ısınma ve denge-ağırlık çalışması ile başladı. Mehmet Uslu, Selim Ay, İbrahim Sissoko ve Ataberk Gürgen'in yer almadığı saha antrenmanında Cordoba ile oynanan özel maçta 90 dakika forma giyen isimler takımdan ayrı olarak koşu ve açma-germe hareketleri yaptı. Pas çalışması ile başlayan antrenman dönüşümlü olarak gruplar halinde oynanan çift kale maç ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.