Kartal evinde 4. kez yenildi

Kartal evinde 4. kez yenildi

Atiker Konyaspor bu sezon evinde 4 yenilgisini aldı. Yeşil-beyazlı ekip diğer 3 yenilgisini İstanbul takımları karşısında alırken Gaziantepspor’ a yenilerek bu sezon evinde ilk kez bir Anadolu takımına yenilmiş oldu

Atiker Konyaspor’da Gaziantepspor maçında sergilenen kötü futbol ve alınan yenilgi moralleri bozudu. Ligde 3 maç sonra mağlup olan yeşil-beyazlı ekip, evinde de 4. Yenilgisini almış oldu. Konyaspor diğer 3 yenilgisini İstanbul takımları karşısında alırken Gaziantepspor’ a yenilerek  bu sezon evinde ilk kez bir Anadolu takımına yenilmiş oldu.

Spor Toto Süper Ligin 28.hafta maçında sahasında Gaziantepspor’a 2-1 yenilen Atiker Konyaspor bu sezon evinde 4. yenilgisini aldı. Bu sezon evinde 14 maça çıkan Atiker Konyaspor bu maçlarda 5 galibiyet 5 beraberlik 4 yenilgi alarak 20 puan topladı. Atiker Konyaspor bu maçlarda 15 gol atıp kalesinde 15 gol gördü.    Atiker Konyaspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de evindeki 4.yenilgisini Gaziantepspor karşısında aldı . Yeşil-beyazlı ekip, bu maçtan önce evinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Medipol Başakşehir’e mağlup olmuştu. Başakşehir karşısında 3-0 mağlup olan temsilcimiz, sahasında önünde en farklı mağlubiyetini almıştı.

SERİ BOZULDU

Atiker Konyaspor, aldığı yenilgiyle 4 maç sonra mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekip, Gaziantep maçı öncesi oynadığı 3 lig, bir de kupa maçında yenilgi yüzü görmedi. Söz konusu dönemde ligde Bursaspor ve Fenerbahçe’yi yenen Atiker Konyaspor, Kasımpaşa ile beraber kalmıştı. Temsilcimiz kupada ise Sivasspor’u mağlup etmişti.

HAKAN ARMUTCU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.