Kartal Erzurum’da güç depoluyor

Kartal Erzurum’da güç depoluyor

Atiker Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdürüyor

İkinci etap hazırlıklarına sabah yapılan antrenmanla başlayan Atiker Konyaspor, akşam saatlerinde gerçekleşen çalışmayla Erzurum kampında birinci günü geride bıraktı. Teknik Direktör Mustafa Akçay, gözetiminde yapılan çalışmaya sabah takımdan ayrı olarak çalışan takım kaptanı Ali Çamdalı, Riad Bajic, Nejc Skubic ve Amir Hadziahmetovic’de katıldı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan çalışma, çabukluk koordinasyon hareketleri ve pas çalışması ile devam etti. Antrenman topla oyun ve çift kale maç ile sona erdi

ERZURUM’DA 2. GÜN

Atiker Konyaspor’un Erzurum kampında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Atiker Konyaspor, ikinci etap kamp hazırlıkları için bulunduğu Erzurum’da ikinci güne sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi 1 Nolu Sahada Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan antrenmanda önceki gün kampa katılan yeni transferlerler Abdou Razack Traore ve Imoh Ezekiel de yer aldı.

Isınma hareketleri ve tekrarlı sprint koşuları ile başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti.

Antrenman 9’a 9 topla oyunla sona erdi

EZEKİEL KAMPA DAHİL OLDU

Atiker Konyaspor’un yeni transferi Imoh Ezekiel, Erzurum kampına katıldı

Atiker Konyaspor’un son transferi Nijeryalı oyuncu, Imoh Ezekiel, Erzurum’a giderek takıma dahil oldu. Deneyimli oyuncu, teknik heyet ve takım arkadaşları ile tanıştı. Ezekiel daha sonra yeşil-beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.