Kartal eksik başladı

Kartal eksik başladı

Atiker Konyaspor 3 günlük izinin ardından 2 Nisan Pazar günü oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Atiker Konyaspor  3 günlük izinin ardından 2 Nisan Pazar günü oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı ekipte milli takımlara giden oyuncular Vukovic, Skubic, Amir, Bajic ve sakat olan Barry Douglas çalışmaya katılmadı. Fenerbahçe’yi deplasmanda yenen Atiker Konyaspor’da oyuncular haftanın ilk çalışmasına moralli başladı.         

FENER’İ YENEN İKİ TAKIM KARŞILAŞACAK

Fenerbahçe bu sezon evinde iki kez mağlup oldu. Sarı-lacivertli ekip bu yenilgilerini 3. Haftada Bursaspor’dan 25. Haftada ise Atiker Konyaspor’dan aldı. Fenerbahçe evinde Bursaspor’a 1-0 yenilirken Atiker Konyaspor’a ise 3-2 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekip sezonun 26 hafta maçında   2 Nisan Pazar günü saat 19.00’da sahasında Bursaspor ile karşılaşacak.  

KONYASPOR 5. GALİBİYETİNİ ALDI

Bu sezon geçtiğimiz sezona oranla daha kötü bir performans ortaya koyan Atiker Konyaspor  Fenerbahçe karşısında aldığı tarihi galibiyetle bu sezon deplasmanda 5. kez kazanmanın mutluluğunu yaşadı.  Yeşil-beyazlı ekip 13 kez dış sahada maça çıkarken bu maçların beşinden puansız ayrılırken diğer maçlarda ise 5 galibiyet 3 berberlik alarak 18 puan topladı. Atiker Konyaspor bu maçlarda 17 gol atıp 19 gol yedi.  

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.