Kartal dinlenmede

Kartal dinlenmede

Süper Lig'in 27. hafta maçında Gaziantepspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak, güçlü rakibine rövanşı vermeyen Torku Konyaspor'da futbolculara verilen 2 günlük izin bugün sona erecek

Torku  Konyaspor’da Gaziantepspor maçı sonrası verilen iki günlük izin sürüyor. Sırada Akhisar var.Ligin 27. haftasında, Cuma akşamı Gaziantepspor ile berabere kalarak puanını 35’e çıkartan Torku Konyaspor’da, 28. hafta da Pazar günü iç sahada Akhisar Belediye Gençlik ile oynanacak maçın hazırlıkları yarın başlayacak. Çalışmalara sakat olan Mahlangu, Marica ve Ömer Ali katılamayacak. Bu futbolcular Akhisar maçında forma giyemeyecek. Sarı kart cezasını tamamlayan Djalma ise hazır olması halinde ilk 11’de görev yapacak.

Ligde sıkıntılı bir ilk yarı geçiren ve ikinci yarıda toparlanarak kendisini orta sıralarda bulan Torku Konyaspor, Gaziantep beraberliğiyle son 6 hafta da yenilmezliğini sürdürdü. Kartallar bu dönem içerisinde 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak en başarılı takımlar arasında yer aldı.

Torku Konyaspor, ligde kalan 7 maçın 3’ünü içi sahada, 4’ünü ise deplasmanda oynayacak. Fikstüre göre, yeşil-beyazlılar sahasında Akhisar, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Deplasmanda ise Mersin İdmanyurdu, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor gibi zor rakiplerle karşılaşacak.

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, Gaziantep deplasmanında galibiyeti kaçıran tarafın kendilerini olduğunu, ancak kazanılan bir puanın da kendileri için önemli olduğunu belirterek, Akhisar maçını kazanıp puanlarını 38'e çıkaracaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.