Kartal bu sezon dışarıda uçtu

Kartal bu sezon dışarıda uçtu

Konyaspor geride kalan sezonda dış sahada daha başarılı bir performans sergiledi

Atiker Konyaspor 34 hafta sonunda topladığı 43 puanla ve averajla 9.sırada tamamladığı Spor Toto Süper Lig 2016-2017 Turgay Şeren Sezonunda iç saha performansı ile 13., dış saha performansı ile de 8.sırada yer aldı.

Konyaspor, sezonda iç sahada çıktığı 17 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyet sonrasında 23 puan toplarken başarı performansına bakılan sıralamada 13.oldu. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 20 gol atıp kalesinde 21 gol gördü. 

Atiker Konyaspor dış sahada ise 5 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle 20 puan topladı ve 17 takım arasında 8.sırada yer aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 20 gol atıp kalesinde 24 gol gördü. 

İÇERİDE 6 YENİLGİ ALDI

 Atiker Konyaspor 2016-2017 Turgay Şeren Sezonunda iç saha maçlarında 6 yenilgi aldı Yeşil-beyazlı ekip, evinde Fenerbahçe, Galatasaray, Medipol Başakşehir, Gaziantepspor,  Alanyaspor ve Akhisar Belediye’ye  mağlup olmuştu

EN FARKLI GALİBİYET KARABÜK’E KARŞI

Atiker Konyaspor evinde en farklı yenilgilerini ise Medipol Başakşehir ve Akhisar Belediyespor karşısında 3-0’lık skorla aldı. Yeşil-beyazlı ekip evindeki tek farklı galibiyeti ise Karabükspor karşısında 3-0’lık skorla aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.