Kartal Averajla  ‘Ateş’in üzerinde

Kartal Averajla ‘Ateş’in üzerinde

İttifak Holding Konyaspor yenilgi ile geçtiği 22. haftayı sıralamada 15. basamakta tamamladı.

Antalyaspor’un Kasımpaşa’yı yenmesi ile birlikte 20 puanlı yeşil-beyazlı ekip kendisiyle aynı puana sahip Ankaragücü’nün averajla üzerinde yer aldı. Süper Ligin 22. hafta maçında sahasında Göztepe’ye 3-1 yenilen İttifak Holding Konyaspor rakiplerinin kazandığı haftayı 20 puanla 15. sırada tamamladı. Ankaragücü evinde Fenerbahçe’yi 2-1 yenerken alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Antalyaspor ise evinde Kasımpaşa’yı 3-1 yendi. Antalyaspor aldığı galibiyetle puanını 22 yaptı ve Konyaspor’un bir basamak üzerinde haftayı 14. sırada tamamladı. Ankaragücü ise aldığı galibiyetle puanını 20 yaptı ve Konyaspor ile aynı puanda olmasına rağmen averajla haftayı 16. basamakta tamamladı. Konyaspor bu hafta yine küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Kayserispor’a konuk olacak. Kayserispor son haftalardaki çıkışıyla dikkat çekiyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig’in 23.haftasında deplasmanda HES Kablo Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarında bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla değerlendirdi.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda tedavisine devam edilen Marin Anicic yer almazken, Faruku Miya ve Ali Karakaya takımdan ayrı olarak fizyoterapist Salih Kırışka yönetiminde çalıştı.

Koşu ve topla yapılan ısınma-çabukluk hareketleri ile başlayan antrenman 7’ye 3 ile devam etti.

Antrenman taktik çalışma ile sona erdi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum