Kartal 3 puan için uçacak

Kartal 3 puan için uçacak

Atiker Konyaspor Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maç için bugün özel uçakla Trabzon’a gidecek ve karayolu ile Rize’ye geçecek.

Yeşil-beyazlı ekip rakibiyle yarın saat 13.30’da Didi Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Atiker Konyaspor'un Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Samet Çavuş yapacak.

Maçın dördüncü hakemi ise Abdulkadir Bitigen. Atiker Konyaspor,  dün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana apandisit ameliyatı olan ve tedavi süreci devam eden Ali Turan, aktif dinlenme yapan Paolo Hurtado ve Abdou Razack Traore katılmadı.

Antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlayıp 5’e 2 ile devam etti. Oyuncular iki gruba ayrılarak savunma-hücum organizasyon çalışması yaptı.Antrenman çift kale maç ile sona erdi. Milli maçlar nedeniyle ülkesinde olan Hurtado, Rize maçında kulübede olacak.  Başarılı oyuncunun uzun bir yolculuk yapması nedeniyle yorgun olacağı ve bu nedenle Çaykur Rize deplasmanında forma giyme şansının zor olduğu ifade edildi. Başarılı oyuncu Hurtado oynadığı maçlarda gösterdiği performansla taraftarın büyük beğenesini kazanmış ve taraftarlar bu oyuncuyu her maçta sahada görmek istediklerini dile getirmişlerdi.

DEPLASMANDA KAZANIYOR


Geçtiğimiz sezonlarda deplasman kabusu yaşayan Atiker Konyaspor bu sezon geride kalan 4 deplasman maçında başarılı bir performans ortaya koydu. Yeşil-beyazlı takım geride kalan 8 haftada sıralamada 7. basamakta olmasına rağmen dış sahada ise en fazla puan toplayan takım konumunda. Bu sezon başarılı bir dış saha performansı gösteren Atiker Konyaspor 21 ekim Pazar günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı deplasman maçında da başarısını devam ettirmek istiyor.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.