Kartal, timsah'a karşı

Kartal, timsah'a karşı

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Bursaspor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor'da hedef 3 puan. Saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Marica dışında eksik yok

Torku Konyaspor, 17. haftanın açılış maçında bugün Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Parola: Bursaspor’u yenerek ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak. Konya Büyükşehir Torku Arena stadında oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak. Biletler bugünde stat gişelerinden ve satış noktalarından, maç saatine kadar temin edilebilecek. Karşılaşmada Ankara bölgesinden M. İlker Coşkun düdük çalacak. Coşkun’un yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Cemal Bingül yapacak. Maçın 4. hakemi ise, Hakan Akmısır.

Devre arası izini ve Antalya kampının ardından bugün Bursaspor maçıyla taraftarları karşısına çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda sakat olan Marica ve rahatsızlığı nedeniyle hafta içerisinde üç antrenmana çıkmayan Hleb büyük bir olasılıkla ilk 11’de görev yapamayacak. Tek hedef, galibiyet. Hazırlıkları dün akşam saatlerinde yaptığı taktik antrenmanla tamamlayan Torku Konyaspor’da moral iyi.  Tüm camia 3 puanda birleşti.
Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Belec- Ömer Ali, Kokaloviç, Vukoviç, Mehmet uslu- Ali Çamdalı, Uğur İnceman, Mehmet Güven- Djalma, Torje- Hasan Kabze.

Torku Konyaspor ile Bursaspor, bugün 23. maça çıkacak. İki takım arasında daha önce oynanan 22 maçın 6’sını Torku Konyaspor, 10’unu Bursaspor kazandı. 6 maçta berabere sonuçlandı. Ankara bölgesi hakemi M. İlker Coşkun, Konyaspor’un bu sezon ikinci maçına çıkacak. Coşkun ligin 7. haftasında deplasmanda oynanan ve Kartalların 2-0 kaybettiği Kasımpaşa maçında da  düdük çalmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum