Kartal, Es-Es'i gözüne kestirdi

Kartal, Es-Es'i gözüne kestirdi

Kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren ve iyi bir hazırlık dönemi geçiren Torku Konyaspor’da hedef, Eskişehirspor’u deplasmanda yenerek sezona galibiyetle girmek

Torku Konyaspor’da, Eskişehirspor ile Cumartesi günü akşam oynanacak 1. hafta maçının hazırlıkları devam ediyor. Salı günü, akşam saatlerinde gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanı neşeli içerisinde geçti. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan çalışmaya tedavilerine devam edilen Hasan Kabze ve Djalma Campos katılmazken, Özgür Özkaya takımdan ayrı olarak çalıştı. Antrenman, gruplar halinde dönüşümlü olarak yarı sahada oynanan çift kale maçlarla sona erdi.

Torku Konyaspor’da hazırlıklar dün de akşam saatlerinde taktik antrenmanıyla devam etti. Bugünde aynı saatte taktik çalışacak olan Kartallar, Cuma günü sabah Eskişehir’e gidecekler. Torku Konyaspor’da, Eskişehir maçı hazırlıkları Cuma günü akşam saatlerinde orada gerçekleştirilecek antrenmanla tamamlanacak.    

Kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren ve iyi bir hazırlık dönemi geçiren Torku Konyaspor’da hedef, Eskişehirspor’u deplasmanda yenerek sezona galibiyetle girmek. Yeşili-beyazlı camia; yöneticisi, teknik adamı ve futbolcusuyla 3 puan içini kenetlendi. Takımda sakat olan Djalma ve Hasan Kabze dışında eksik yok. Moral süper. Karşılaşmayı 500’e yakın taraftarda kendilerine ayrılan tribünden izleyerek takıma destek verecekler.

42 NUMARALI FORMA BOŞTA

Torku Konyaspor'da, futbolcuların 2014-2015 sezonunda giyecekleri forma numaraları belli oldu.  Konya'nın plaka numarası olan 42 numaralı forma boşta kalırken, bu numaranın yapılacak nokta bir transfere saklandığı öğrerildi! Yeşil-beyazlı takımın kaptanlarımızdan Aliaksandr Hleb 10, Hasan Salih Kabze 99, yeni transferlerden Ciprian Marica 19, Uğur İnceman 80, Gabriel Torje 11, Djalma Campos ise 30 numaralı formayı giyecekler. Yeşil-beyazlı takımda oyuncuların forma numaraları şöyle: Tarakçı 1, Volkan Fındıklı 2, Ali turan 4, Selim Ay 5, Mehmet Güven 6, Ömer Ali Şahiner 7, Ali Çamdalı 8, Rangelov 9, Hleb 10, Torje 11, Tolga Ünlü 14, Tufan Özbozkurt 15, Recep Aydın 17, Benjamin Fuchs 18, Marica 19, Vedat Bora 20, Yunus Emre Yalçın 25, Vukoviç 26, Djalma 30, Kokaloviç 44, Barış Örücü  52, Mehmet uslu 54, Oğuzhan Demirci 75, Uğur İnceman 80, Özgür Özkaya 88, Hasan Kabze 99.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.