Karşı’ya Polis Baskını Kamerada

Karşı’ya Polis Baskını Kamerada

Yolsuzluk haberinin kaldırılması için karsigazete.com isimli internet sitesine polislerin düzenlediği baskın, güvenlik kamerasına yansıdı. Seslerin de kaydedildiği görüntülerde polislerin, “ ‘Hani o tapeler montajdı’ haberini kaldırmazsanız...

Yolsuzluk haberinin kaldırılması için karsigazete.com isimli internet sitesine polislerin düzenlediği baskın, güvenlik kamerasına yansıdı. Seslerin de kaydedildiği görüntülerde polislerin, “ ‘Hani o tapeler montajdı’ haberini kaldırmazsanız Karşı kapanacak bir şekilde. Site kapanacak.” sözleri dikkat çekiyor.

Dün karsigazete.com isimli internet sitesinin Mecidiyeköy’deki bürosuna polis ekipleri baskın yapmış ve 17 - 25 Aralık yolsuzluk operasyonlarının ardından yapılan ‘hani o tapeler montajdı’ başlıklı haberin kaldırılmasını istemişti.

Bu arada, dünkü polis baskını, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerin de kaydedildiği görüntülerde polis, “Kemal Bey bir olay var görüşelim.” diyor ve siteden kaldırılmasını istedikleri haberi söylüyor. Ardından da, ‘Hani o tapeler montajdı’ haberini kaldırmazsanız Karşı kapanacak bir şekilde. Site kapanacak. Eğer kaldırırsanız, burada özel hayata müdahale varmış.” ifadelerini kullanıyor. Bir süre sonra konuşmalarda bir emniyet görevlisi, “Beyler, ‘kaldırmıyorum’ falan diyarsanız tercih sizin.” diyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.