Karatay’a iki yeni müdürlük açıldı

Karatay’a iki yeni müdürlük açıldı

Karatay Belediyesi Meclis Üyelerinin mazbatalarını almalarının ardından yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Karatay Belediyesi Meclis Üyelerinin mazbatalarını almalarının ardından yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meclis Üyeleri ile birlikte yoğun bir seçim süreci yaşadıklarını belirterek; cadde-cadde, sokak-sokak sürdürdükleri seçim gezilerinde vatandaşlarla hemhal olduklarını söyledi. Başkan Kılca, gerçekleştirilen çalışmaların Türkiye’de Konya’nın, Konya’da Karatay’ın en yüksek oy oranına sahip olmasında büyük katkısı olduğunu vurguladı. Bu desteğin büyük bir sorumluluk da getirdiğini belirten Başkan Kılca; büyük gayret ve tevazu içerisinde hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Başkan Kılca, Meclis Üyelerine her konuda istişare içerisinde olacaklarını belirtti. Başkan Kılca, 15 yıl boyunca AK Parti Belediyeciliğinin Karatay’a büyük hizmetler gerçekleştirdiğini vurgulayarak; Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye ve önceki dönem Meclis Üyelerine teşekkür etti. AK Parti Belediyeciliğinin farkını göstermeye devam edeceklerini belirten Başkan Kılca “2023 vizyonuna uygun bir şekilde Karatay’ı hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

İKİ YENİ MÜDÜRLÜK İHDAS EDİLDİ

Mazbataların alınmasının ardından Karatay Belediyesi’nde yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, meclis toplantısının hayırlara vesile olmasını diledi.Başkan Kılca, çok yüksek bir oy oranı ile göreve geldiklerini ve halkın teveccühü karşısında sorumluluklarının büyük olduğunu dile getirdi. Karatay’a ve Konya’ya hizmet etmek için çalışacaklarını belirten Başkan Kılca, Meclis Üyelerine başarılar diledi. Gerçekleşen meclis toplantısında 1. ve 2. Meclis Başkan vekilleri, Başkanlık Divanı, Belediye Encümeni ve İhtisas Komisyonları oylama ile belirlendi. Meclis toplantısında Muhtarlarla koordinasyonun daha iyi sağlanabilmesi için Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Konya’da tarımsal üretimin en yoğun olduğu ilçelerden olan Karatay’da büyük bir ihtiyaca cevap verecek Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ihdas edildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.