Karatay'a Esbey imzası

Karatay'a Esbey imzası

Konya’nın gelişen merkezi Adliye Bölgesi’nde Karatay’ın en büyük karma projesi Yenitepe Konutları, Esbey Mimarlık imzası ile hızla yükseliyor

Konya’nın yapı sektöründe güven veren markalarından Esbey Mimarlık yaptığı projelerle, şehrin gelişimine katkı sağlıyor. Bu bağlamda Karatay’ın geleceğine yön verecek bir projeye imza atan Esbey Mimarlık, Yenitepe Konutları ile ev alma hayalinize cevap veriyor. 625 bağımsız bölümden oluşan, 552 farklı seçenekte dairesi ve 73 adet ticari ünitesiyle Karatay bölgesinin en büyük karma projesi Yenitepe Konutları, lansmana özel 99 bin TL’den fiyatları ile sizleri bekliyor.  Proje hakkında bilgiler veren Esbey Mimarlık Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Eskici, amaçlarının her bütçede insanı ev sahibi yapmak olduğunun altını çizdi.

ŞEHRİN CAZİBE MERKEZİNDE YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

Eskici, “3 yıllık arsa üretim süresi neticesinde 2017 yılsonunda hafriyatına başladığımız projemizde an itibariyle bloklarımız yükseliyor ve üretimimiz hızla devam ediyor. Lansmana özel olarak 99 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktığımız Yenitepe Konutları’nda, 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçenekleri ve ticari üniteler sunuyoruz. Şehrin cazibe merkezi Adliye Caddesi’nde adeta yeni bir dünya kuruluyor. Bu dünyada yatırım yapmak isteyenler ve ev sahibi olmak isteyenler için avantajlı fiyatlarla satışa başlamış bulunmaktayız. 2019 yılında tamamlamayı hedeflediğimiz projemizde yola çıkarken amacımız herkesin ev sahibi olabilmesiydi. Biz Esbey Mimarlık olarak şehrin, Meram ve Selçuklu bölgelerinde pek çok farklı projeye imza atıp, orta sınıf ve lüks segmentte konutlar ürettik. Şehri bölge olarak değil bir bütün olarak düşünüyor, her bütçede insanın ihtiyaçlarına cevap vererek ev sahibi olmasını istiyoruz. Bu niyetimizin ve üretim çeşitliliğimizin bize güç kattığına inanıyoruz. Bu duruşumuz halkımızın da takdiri ile karşılanıyor. İnsanlar bize güvenip iyi dileklerde bulunuyor” dedi. 2023 yılına kadar yapacakları projeleri planladıklarını aktaran Muhammed Eskici, “Teslim ettiğimiz projelere gelen güzel yorumlar, bir inşaatın üretim sürecinde yaşanan tüm zorlukları bize unutturuyor. Bu mutluluk ve azimle 2023 yılına kadar yapacağımız tüm projelerin arsa üretimi ve projelendirme aşamasını tamamladık. Şehrimiz ve firmamız adına ön gördüğümüz hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.