Karatay öğretmenlere Karadeniz’i gezdirdi

Karatay öğretmenlere Karadeniz’i gezdirdi

Karatay Belediyesi Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesi (AKİP) kapsamında yıl boyu öğrencilere destek veren öğretmenlere yönelik bir gezi düzenledi.

Karatay Belediyesi; Karatay Kaymakamlığı ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile Ortaöğretim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin akademik başarısını arttırmak ve Karatay’da eğitim seviyesini yükseltmek amacıyla başlatılan Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesi (AKİP) kapsamında yıl boyu öğrencilere destek veren öğretmenlere yönelik bir gezi düzenledi. Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen Doğu Karadeniz Kültür Gezisi; Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesine desten veren öğretmenlerin ve yine projeye destek veren Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; yaptığı açıklamada yıl boyunca Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesinde büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen Karadeniz gezisi düzenlediklerini söyleyerek; Belediye olarak bu tür kültürel etkinliklere önem verdiklerini kaydetti. noktasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliğimiz devam edecek" dedi. 

EĞİTİMDE LOKOMOTİF GÖREVİ GÖRÜYOR

Doğu Karadeniz Gezisinde; Karatay Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesi (AKİP) kapsamında Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav ve  kurslarda görev alan öğretmenler Doğu Karadeniz gezisinde son olarak Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ü ziyaret etti. Büyükmanav gerçekleştirilen ziyarette misafirperverliklerinden dolayı Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve ekibine teşekkür etti. Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, Karatay Belediyesi’nin eğitimde lokomotif görevi gördüğünü belirterek Karatay Belediyesi’nin eğitim dünyasına yeni bir soluk getirdiğini söyledi. Büyükmanav; eğitime desteklerinden dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.