Karatay hobi bahçelerinde kura heyecanı yaşandı

Karatay hobi bahçelerinde kura heyecanı yaşandı

Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Saraçoğlu Hobi Bahçelerinde, boş olan yerlerin yeni sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı

Saraçoğlu mahallesinde 140  Bin metrekarelik alanda 431 parselden oluşan Saraçoğlu Hobi bahçelerinde boş olan yerlerin yeni sahiplerinin belirlenmesi için gerçekleştirilen kura çekimi Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde yapıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Saraçoğlu mahallemizde 140 bin metrekarelik alanda 431 parselden oluşan hobi bahçelerinde boş olan parsellerin yeni sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yaptık. Hobi Bahçesini kazanan hak sahipleri 3 yıl boyunca hobi bahçesini kullanabilecekler" dedi.

"HEMŞEHRİLERİMİZ STRES ATIYOR"

Hemşehrilerimizin huzur bulacağı güzel bir alan oluşturduk diyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; "Toprakla haşır-neşir olarak stres atmaları, ekim-dikim ve hasat zamanında açık havada gerçekleştirecekleri fiziksel hareketlilik sayesinde de fiziksel aktivite içinde olabilmeleri için Saraçoğlu Hobi Bahçemizde 431  parsel, Karaaslan Hobi Bahçelerimizde 252 parsel olmak üzere toplam 683 adet parseli vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" dedi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, kendisinin de boş vakitlerinde Hobi Bahçesine giderek vatandaşlarla iç içe olmanın sevincini yaşadığını söyledi. Başkan Hançerli, günümüz şehir hayatında insanların doğaya olan özlemini gidermek, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirip hem bu ürünlerden faydalanmak hem de boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla oluşturulan Karatay Belediyesi Hobi Bahçelerinin kentleşme süreci ile birlikte topraktan ve doğadan uzaklaşan ve kendi yetiştirdiği ürünleri tüketmek isteyenler için güzel bir fırsat olduğunu kaydetti. Başkan Mehmet Hançerli, Saraçoğlu Hobi Bahçelerinin yeni sahiplerine hayırlı olmasını diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.