Karasu'da 3 Kardeş Gölette Boğuldu

Karasu'da 3 Kardeş Gölette Boğuldu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde sulama için açılan gölete düşen 3 kardeş boğularak hayatını kaybetti. Olay, Üçoluk Mahallesi Boyunduruk mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tuncay (12), Oktay (14) ve Turgay (18) Kılıç kardeşler...

Sakarya'nın Karasu ilçesinde sulama için açılan gölete düşen 3 kardeş boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Üçoluk Mahallesi Boyunduruk mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tuncay (12), Oktay (14) ve Turgay (18) Kılıç kardeşler hayvan otlatmak için evlerinden 300 metre uzaklıkta kendilerine ait olan bahçeye geldi. Gençlerden uzun süre haber alamayan yakınları bahçeye gelerek arama çalışması yaptı. Arama sırasında çocukların amcaları, yeğenlerinin gölette olduğunu fark etti. Olay 112 Acil Servisi'ne haber verildi. Kardeşlerin cesetleri yakınları tarafından sudan çıkartıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin incelemesinde kardeşlerin öldüğü tespit edildi. Cumhuriyet savcısı da gölete gelerek inceleme yaptı. Yaklaşık 4 derinliğindeki gölette bir de kayık olduğu görüldü.

Olay yerindeki vatandaşlar, kardeşlerden birinin gölete düştükten sonra diğer kardeşlerin de onu kurtarmak için girdikleri gölette boğulmuş olabileceklerini önü sürdü.

Çocukların annesi Şükran Kılıç ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Üç kardeşin cenazesi yapılan incelemenin ardından Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazeler daha sonra otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ailenin 5 erkek 1 kız çocukları olduğu öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.