Karapınar acıyı tattırdı

Karapınar acıyı tattırdı

Konya Süper Amatör Lig'de 10.hafta maçları tamamlandı. Karapınar Belediyespor'u 1-0 yenilen Ereğlispor, ligde ilk mağlubiyetini alırken 2 farkla liderliğini sürdürdü

Soğuk hava şartları nedeniyle yaklaşık 40 gündür ertelenen Konya Süper Amatör Lig maçları geçtiğimiz pazar günü oynanan maçlarla kaldığı yerden devam etti. Pazar günü ve dün oynanan karşılaşmalarla ligde 10.hafta maçları tamamlandı. Karapınar Belediyespor'u 1-0 yenilen Ereğlispor, ligde 2 farkla liderliğini sürdürdü. Selçukspor ise haftayı bay geçti.

EREĞLİ İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Sezona 'şampiyonluk' hedefiyle çıkan ve liderliğini ilk haftadan beri sürdüren Ereğlispor'a ilk mağlubiyeti Karapınar Belediyespor tattırdı. Karapınar İlçe Stadyumu'nda Ereğlispor'u ağırlayan Karapınar Belediyespor Tevfik'in attığı golle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Karapınar Belediyespor bu sonuçla puanını 18'e çıkartarak Ereğlispor ile puanını 2'ye indirirken Ereğlispor'un puanı ise 20'de kaldı.

ÇUMRA ÇIKIŞTA

Süper Amatör Lig'de haftanın en farklı galibiyetini Çatalhüyük Çumra Belediyespor elde etti. Lige demir atmış konumda bulunan Bozkır Gençlerbirliği'ni 8-0 mağlup eden Çumra Belediyespor ligde yakaladığı çıkışını sürdürdü.  Çumra Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 13'e çıkartırken Bozkır Belediyespor ise 1 puanda kaldı. Yeşil-kırmızılılar 5 haftadır mağlubiyet yüzü görmüyor.

MUHASEBE ÇOK ŞEN

Haftanın en önemli maçında Selçuklu Belediyespor evinde Saiteli Kadınhanı Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Selçuklu Belediyespor bu sonuçla puanını 15'e çıkartırken Saiteli Kadınhanı Belediyespor ise puanını 14'e çıkarttı. Süper Amatör Lig'de oynanan bir diğer maçta ise Muhasebe Gençler 5-1 Seydişehir Belediyespor'u yenerken ...

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.