Karamollaoğlu: Ülkeye büyük kötülük yapılıyor

Karamollaoğlu: Ülkeye büyük kötülük yapılıyor

Partisinin Düzce il başkanlığının kongresine katılan Saadet Lideri Karamollaoğlu, burada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Saadet lideri Karamollaoğlu, partisinin düzce il kongresinden hükümete seslendi...

Saadet Partisi Düzce İl Başkanlığı’nın 7’nci Olağan İl Kongresi’ne katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dünyanın yeniden tanzim edilmeye çalışıldığını ve bunun için özellikle İslam aleminin güçsüzleştirilmesi için hesapların yapıldığına dikkat çekerek, “İslam aleminin her yerinde yangın çıkmaya başladı, Moro, Filipinler, Afganistan, Keşmir, Bangladeş, ister istemez kendi memleketlerimizde, İran, Suriye, Irak, Türkiye, Mısır, Libya, Yemen’de yangın var. Bunu çıkartan güçlerin hesabı ise, bu ülkelerdeki direnci kırmak, tabii kaynaklara el koymak ve bizi bölüp parçalamaktır.” dedi.

ŞEKER FABRİKALARI ÜLKEMİZİN VE YÜZBİNLERCE KİŞİNİN EKMEK KAPISIDIR

Ülkemizin en önemli kurumlarının başında gelen ve özelleştirme çalışmaları ile gündeme gelen şeker fabrikaları ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, hükümetin bu yanlıştan bir an evvel dönmesi çağrısında bulundu. Şeker fabrikalarının ve pancarın hem ülke için hem de geçimini buradan sağlayan yüzbinlerce kişi için önemli bir gelir olduğunu hatırlatan Karamollaoğlu, “Şeker fabrikalarını satmak bu ülkeye bugüne kadar yapılmış en büyük kötülük olur.” diyerek tepkisini dile getirdi.

BURADAKİ HEYECAN TÜM ÜLKEYE YAYILACAK

Kongrede kısa bir konuşma gerçekleştiren Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve eski milletvekili Feti Görür de, yapılan bu kongrelerin iktidara yürüyen Saadet Partisi’nin temellerini oluşturduğunu söyleyerek, kongre salonunda yaşanan bu heyecanın yakında tüm ülkeye kaplayacağını kaydetti.

ORDUMUZU SİYASİ PROPAGANDALARA ALET ETMEYİN

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekatı’ ile ilgili de konuşan Karamollaoğlu, yürütülen operasyonun siyasi propagandalara malzeme yapılmasını doğru bulmadığını kaydederek, “Oradaki şehitler hepimizin şehitleri, ordu bizim ordumuz. Kimse tekeline almaya kalkışmasın. Her gün televizyonlara çıkıp, ‘şuraya gireceğiz, buraya girdik’ konuşmalarına da anlam veremiyoruz. Bu sizin, bizim hiçbir siyasinin işi değil, askerin işi. Bir operasyon yapılacak ise bunun kararını siyasiler alır, uygulamasını asker yapar.” açıklamasında bulundu.

BU ÜLKE MİLLİ GÖRÜŞ İLE RAYINA OTURACAK

Hükümetin başta adalet olmak üzere diğer alanlardaki politikalarına da değinen Karamollaoğlu, Türkiye’nin anlam verilemeyen uygulamaların yapıldığı bir ülke haline geldiğini belirtti. Karamollaoğlu, konuşmasını şöyle sonlandırdı: “OHAL olağan hale geldi. Ülkede artık Meclis’e gidilmiyor. Bir şey çıkartılmak isteniyorsa KHK’lar ile yapılıyor. Sanki hâkimler daha özgür olacak, daha iyi karar verecekmiş gibi ihtişamlı adalet sarayları yapıyorlar. Böyle iş olmaz. Saraydan adalet çıkmaz. Adalet, akılda olur. Vicdanda olur. Diğer yandan anlam veremediğimiz başka bir konu da var. O da torba yasalar. Bir torbanın içine yüzlerce madde koyuyorlar, market poşeti gibi, onu da Meclis’e getiriyorlar. Yahu milletvekili torbada neye bakacağına şaşırıyor. Onlar da hazır fırsat hepsini geçiriyorlar. Bu anlattıklarımın yaşandığı başka bir ülke var mı? Bunu bilmiyorum. Ancak şunu biliyoruz ki, bu ülke Milli Görüş iktidarı ile rayına oturacak.”

FEDAKÂRLIKLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kongrenin ev sahipliğini yapan Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Birkan Mertol ise yaptığı selamlama konuşmasında kendilerini burada yalnız bırakmayan davetlilere ve bugüne tüm zorluk ve engellere rağmen fedakârca çalışan çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini sunarak, kongrelerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Millî Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum