Karamollaoğlu: Ülke satışa çıkarıldı

Karamollaoğlu: Ülke satışa çıkarıldı

Saadet lideri Karamollaoğlu, haftalık olağan basın toplantısında ‘Varlık Fonu’nun satışı ve siyasetteki üslupla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, ‘Varlık Fonu’ ile ilgili “Bir zamanlar Varlık Fonu kurulmuştu. Biz o zaman bunun için ‘İpotek Fonu’ tabirini kullanmıştık. Şimdi iktidar fon kelimesinin altına sığınarak ülkenin en kıymetli varlıklarını satışa çıkardı. Bunların içinde Etibank bile var. Etibank sadece bir bankadan ibaret değildir. Onun içinde bor madeni de var. Borun başkasına satılması suç. Bu vatana ihanet noktasına kadar gider” dedi.

‘EY İMAN EDENLER; ALLAH’TAN KORKUN VE DOĞRU SÖZ SÖYLEYİN’

Sayın Erdoğan’ın şahsıma yönelik ifadelerini kınıyorum. Ben yine de her şeye rağmen kendisine ‘kardeşim’ diye hitap ediyorum ve ona şu ayeti hatırlatmak istiyorum, ‘Ey iman edenler; Allah’tan korkun ve doğru söz söyleyin.’ Bir oy kaybetmemek telaşı içinde gerçek olmayan ifadelerin arkasına sığınmaya ihtiyaç var mı? Bu duruma hem acıyorum hem de üzülüyorum

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Basın toplantısına İstiklal Marşı’nın kabulünün 98’inci yılını kutlayarak başlayan Karamollaoğlu, İstiklal Marşı dizelerinden örnek vererek şunları söyledi: “Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak. Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak’ bu dizeler bize moral veriyor. En olumsuz şartlarda dahi korkmamamız gerektiğini bize söylüyor. Daha sonra da, ‘Doğacaktır sana vaat ettiği günler Hakk’ın. Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın’ dizeleri ile de bize Hakk’ın eninde sonunda tecelli edeceğini gösteriyor. İşte biz önümüzdeki günleri, haftaları, ayları, yılları bu inanç ve imanla karşılayıp, yaşantımızı böyle devam ettireceğiz.”

GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN KULLANILMASIN

Mescid-i Aksa’da yaşanan Siyonist saldırıyı da kınayarak konuşmasına devam eden Karamollaoğlu, bu durumu, iktidarın ülkedeki gündemi değiştirmek için kullanmaması ve seçim sürecine malzeme yapmaması gerektiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum