Karamollaoğlu hükümete yüklendi

Karamollaoğlu hükümete yüklendi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "İslam dünyası için en kutsal sayılan gecelerden Miraç Kandili’nde yapılan bu saldırı sadece Suriye’yi değil, bütün Müslümanları hedef almıştır" dedi

Amerika’nın İslam dünyası için mukaddes günleri hedef alan saldırılarının ilk olmadığını hatırlatan Karamollaoğlu ‘’Şüphesiz ki bu durum İslam dünyasına duyulan kin ve nefretin göstergesi olduğu kadar, asıl hedefin sadece Suriye değil Afganistan’dan Yemen'e kadar bütün Müslümanlar olduğunun göstergesidir.” değerlendirmesinde bulundu.

YALANLAR ÜZERİNE KURULU BİR SENARYO

İslam dünyasının yalanlar üzerine kurulu bir işgal süreciyle karşı karşıya bulunduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, “Irak’ı kimyasal silah yalanı ile işgal edenler, şimdi aynı yalan ve aynı senaryoyu Suriye’de gerçekleştirmek istiyorlar. Elde hiçbir somut delil olmadan, Duma’da kimyasal silah kullanıldığı iddiası ile yapılan bu bombalama bunu bir kez daha teyit etmiştir” değerlendirmesinde bulundu.

İSRAİLİ MEMNUN EDEN BİR SALDIRI

‘’Sebebi ne olursa olsun bu tür emperyalist müdahaleler coğrafyamıza kan ve gözyaşı getirmekten başka bir işe yaramayacaktır. Şüphe yok ki coğrafyamızda yaşanan bu tür saldırıların tamamı, İsrail’in işine yaramakta ve Büyük İsrail hedefine hizmet etmektedir.’’ diyen Karamollaoğlu, saldırı karşısında dış işler bakanlığının yaptığı açıklamaya da tepki gösterdi.

Karamollaoğlu: “Bu gerçekler ortadayken aziz milletimizi üzen bir gelişmede dış işleri bakanlığımızın yaptığı açıklama olmuştur; dış işlerimizin saldırıyı memnuniyetle karşıladığını ifade etmesi sadece aziz milletimizin değil bütün Müslümanların yüreğini sızlatmıştır. İslam İşbirliği Teşkilatı Dönem başkanı olan Türkiye’ye yakışan küresel emperyalizme şirinlik yapmak değil, şahsiyetli bir duruş ortaya koymak olmalıdır.’ Dedi.

HÜKÜMETTEN ŞAHSİYETLİ BİR DURUŞ İSTİYORUZ

İslam dünyasının küresel bir kuşatma ile karşı karşıya bulunduğunu vurgulayan Temel Karamollaoğlu; “Bugün yaşadığımız küresel kuşatmaya ancak küresel bir direniş ve İslam ülkelerinin birliği ile karşılık verilebilir. Bu noktada en büyük görevde İİT dönem başkanı olarak Türkiye’ye düşmektedir. Biz hükümetten ABD şakşakçılığı değil, İslam Dünyasına öncülük edecek şahsiyetli bir duruş bekliyoruz. ‘’diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum