Karamollaoğlu, Erdoğan’ı geride bıraktı...

Karamollaoğlu, Erdoğan’ı geride bıraktı...

En gerçekçi anket ekranlarda canlı yayında yapıldı... Önceki akşam TRT’de Erdoğan, Fox Tv’de ise Karamollaoğlu canlı yayındaydı... İzlenme sıralamasında Karamollaoğlu, Erdoğan’ı geride bıraktı..

Dün yayın yayınlanan TV izlenme (reyting) oranları oldukça dikkat çekiciydi. Liderler Fox’ta programına konuk olan Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu, aynı saatte TRT’de yayınlanan Cumhurbaşkanı Özel programından daha fazla izlendi. Son bir ayın sosyal medya raporlarında da Karamollaoğlu’nun 3 milyon 841 bin kişi tarafından erişim ve 30,5 milyon görüntülenme sağladığı görülüyor.

KARAMOLLAOĞLU’NA MİLLET TEVECCÜHÜ

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, sosyal medyanın ardından televizyonlarda da en çok izlenen lider oldu.  Bilge Başkan, FOX TV’nin Liderler FOX’ta özel yayınına konuk oldu. Erdoğan’ın da TRT’nin Cumhurbaşkanı Özel yayınına katıldığı programların reyting ölçümleri dün sabah belli oldu. Ölçümlere göre Karamollaoğlu’nun katıldığı program Erdoğan’ın TRT’deki özel yayınından daha çok izlendi.

 

“TEMEL BEY’İN OYU BEKLENİLENİN ÇOK ÜZERİNDE”

Temel Karamollaoğlu’nun televizyonlarda da en çok izlenen lider olmasını MillÎ Gazete’ye değerlendiren Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, “Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan daha çok izlenmesini çok manidar buluyorum. Bunun mantıki izahını ise şu şekilde yapabiliriz:

FOX TV genellikle muhalif insanların izlediği bir kanal. Temel Bey ise son dönemde en iyi muhalefet yapan isim oldu. Çünkü istese rahatlıkla 10-15 sandalye alabilirdi. Birkaç bakanlık alarak hükümetin yanında yer alabilirdi. Ancak çok net ve dik bir duruş sergiledi. Bu sağlam muhalefet de, sol cenahta bir ilgi uyandırdı. Zaten yüz bin imza da çok hızlı toplanmıştı. Bu tablo bize şunu gösteriyor: Saadet Partisi’nin ve Temel Karamollaoğlu’nun oyu konuşulanın çok üzerinde.

millet-degistir-dedi-2.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.