Karaman'da 'Kamu Destekleri Eğitim Programı' Gerçekleştirilecek

Karaman'da 'Kamu Destekleri Eğitim Programı' Gerçekleştirilecek

Karaman’daki sanayi kuruluşlarının devlet destek ve teşviklerinden haberdar olması AR-GE ve inovasyon faaliyetlerini geliştirebilmeleri, orta ve ileri teknoloji seviyesine ulaşıp 2023 hedeflerine katkı sağlayabilmeleri için 23-26 Eylül tarihleri...

Karaman’daki sanayi kuruluşlarının devlet destek ve teşviklerinden haberdar olması AR-GE ve inovasyon faaliyetlerini geliştirebilmeleri, orta ve ileri teknoloji seviyesine ulaşıp 2023 hedeflerine katkı sağlayabilmeleri için 23-26 Eylül tarihleri arasında Karaman’da 4 günlük eğitim programı düzenlenecek.

Konuyla ilgili Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yapılacak eğitim programının Karamanlı sanayicilere yönelik, destek ve teşvik programları ile kamu kaynaklarının Karaman'da kullanımı eğitimi adı altında yapılacağı belirtildi.

Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından yayınlanan 2014 yılı teknik destek programı kapsamında Karaman OSB Müdürlüğü, Karaman Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve KMÜ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi işbirliği ile gerçekleştirilecek programda eğitimler; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TÜBİTAK, KOSGEB, MEVKA, Ekonomi Bakanlığı, Kredi Garanti Fonu, İŞKUR, SGK, TKDK, Karaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve KOP gibi sanayicileri destekleyen kamu kurumlarının uzmanları tarafından verilecek. Ayrıca daha önce ilgili desteklerden faydalanan firmalar da programa konuşmacı olarak katılıp, tecrübe paylaşımında bulunacaklar.

Açıklamada eğitimlerin Karaman OSB Müdürlüğü binasında gerçekleştirileceği ve her gün saat 09.00’da başlayacağı duyuruldu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.