Karaman’da Cinsel İstismar Davası

Karaman’da Cinsel İstismar Davası

Karaman’da, on erkek öğrenciye ’cinsel istismarda’ bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve hakkında 600 yıl hapis cezası istenen 54 yaşındaki sınıf öğretmeni Muharrem B., iddianamenin yüzüne okunmasının ardından suçlamaları kabul etmedi.

Karaman’da, on erkek öğrenciye ’cinsel istismarda’ bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve hakkında 600 yıl hapis cezası istenen 54 yaşındaki sınıf öğretmeni Muharrem B., iddianamenin yüzüne okunmasının ardından suçlamaları kabul etmedi. Sanığın mahkeme heyetinden, "Çocuklarla yüzleşmek istiyorum, onlar gerçeği söyleyecektir" talebi reddedildi.

Karaman’da görülen cinsel istismar davasında önce cezaevinden güvenlik nedeniyle SEGBİS aracılığıyla ifadesi alınacağı söylenen sanık Muharrem B. daha sonra gizlilik içerisinde sabah erken saatlerde mahkemeye getirildi. Hakim karşısına çıkarılan Muharrem B’nin yüzüne iddianame okundu. Muharrem B., iddianamenin ardından savunmasını yaptı. Savunmasında sanık Muharrem B, “Ben bir şey yapmadım. Çocuklar kendi aralarında yaptıklarını benim üzerime atıyor. Polis zoru ve yönlendirmesiyle ifade verdim” diyerek suçlamaları reddetti. Sanık Muharrem B. mahkeme heyetinden, "Çocuklarla yüzleşmek istiyorum, onlar gerçeği söyleyecektir" talebinde bulundu. Mahkeme heyeti de sanığın talebini çocukların psikolojisi bozulur gerekçesiyle reddetti.

Sanık Muharrem B., daha önceki iddianamede kendisinin 10 yaşından beri eşcinsel olduğunu ifade etmişti. Sanık Muharrem B. hakkında 600 yıl hapis cezası isteniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum