Karaisalı Belediyesi, 2 Engelliye Akülü Tekerlekli Sandalye Verdi

Karaisalı Belediyesi, 2 Engelliye Akülü Tekerlekli Sandalye Verdi

Adana Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, yürüme engelli 2 vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.     Karaisalı’nın Yeni Mahallesi’nde oturan ve doğuştan engelli Zeynep Çelik (17), kendisine verilen tekerlekli...

Adana Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, yürüme engelli 2 vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

    Karaisalı’nın Yeni Mahallesi’nde oturan ve doğuştan engelli Zeynep Çelik (17), kendisine verilen tekerlekli sandalyeye babası Abdullah Çelik tarafından bindirildi. Zeynep Çelik’e görevlilerce aracın kullanılması öğretildi.

    Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a teşekkür eden Gülizar- Abdullah Çelik çifti ile engelli Zeynep Çelik, büyük sevinç yaşadı. Aslan, daha sonra Kuzgun Mahallesi'ne giderek 5 yıl önce yüksek tansiyondan dolayı felç olan Mustafa Karabulut’a da Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak tekerlekli sandalye verdi. Bisikleti alan engelli Mustafa Karabulut, Başkan Aslan’a teşekkür etti.

Evin girişindeki 2 merdivene rampa yaptırma talimatı veren Aslan, Mustafa Karabulut’un engelli olan oğlu Veli Hikmet’in ikiz doğan 2 aylık bebeklerine de bebe sütü gönderdi.

    Başkan Saadettin Aslan, isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırseverin belediyeye iki adet tekerlekli sandalye bağışladığını belirterek "Biz de gerçekten ihtiyaç sahibi olan iki vatandaşımız tespit ederek onlara hediye ettik." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.