Karagül'den Saadet Partisi'ne iftira

Karagül'den Saadet Partisi'ne iftira

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül bugün yayınlanan köşe yazısında Saadet Partisi'ne yönelik iftira dolu söylemlerde bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda manşetten yalan haber yayınlayan Yeni Şafak gazetesi bugün bir skandala daha imza attı.

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül bugün yayınlanan köşe yazısında Saadet Partisi'ne yönelik iftira dolu söylemlerde bulundu. Saadet Partisi'nin terör örgütü PKK ile yan yana geldiğini savunan Karagül, PKK ile CHP’yi, Saadet’i, İyi Parti’yi bir araya getiren kim?" ifadelerini kullandı.

Karagül, bugünkü yazısında skandal dolu ifadeler sarf etti. Saadet Partisi'nin seçime her yerde tek başına gireceği gerçeğini görmeyen Karagül, Saadet Partisi'ni herhangi bir ittifakın içerisindeymiş gibi göstermeye çalıştı. Karagül, konuya ilişkin olarak, "HDP ile, PKK ile CHP’yi Saadet’i, İyi Parti’yi hangi düşmanlık, neyin düşmanlığı ya da hangi amaç tek cephede topluyor?" ifadelerini kullandı.

YENİ ŞAFAK MANŞETTEN YALAN SÖYLEMİŞTİ

Yeni Şafak gazetesi geçtiğimiz haftalardaki bir manşetinde yalan habere imza atmıştı. Yeni Şafak, Saadet Partisi'ne yönelik iftira haber hazırlarken söz konusu iftira haber ahlaksızlık olarak nitelendirilmişti.

Haberde, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun İzmir'de CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i desteklediklerini söylediği iddia edilmişti. 

Yeni Şafak gazetesinin Saadet Partisi'ne iftira attığı haberde şu ifadeler kullanılmıştı:

"Karamollaoğlu ise şimdi babasıyla gurur duyan Soyer'i destekliyor."

TEPKİLERE YOL AÇIYOR

Yeni Şafak gazetesinde Saadet Partisi'ne yönelik iftira niteliği taşıyan yazıların yayınlanması tepkiyle karşılanıyor. Söz konusu durum etik değerler ile uyuşmazken Saadet Partisi'nin Türkiye genelinde il, ilçe ve beldelerde tek başına parti olarak seçime girdiği kamuoyunca biliniyor.

Gerçekleştirilen algı operasyonları karşısında Saadet Partisi'nden defalarca "Seçimlere tek başımıza giriyoruz" şeklinde açıklama yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum