Karadiğin Kur'an Kursu'nda diploma tören

Karadiğin Kur'an Kursu'nda diploma tören

Karadiğin Kemal Tekin Kur'an Kursu Vakfı'nda diploma töreni yapıldı. Vakıflar Haftası dolayısıyla düzenlenen programa çok sayıda davetli katıldı.

Karadiğin Kemal Tekin Kur'an Kursu Vakfı'nda diploma töreni yapıldı. Vakıflar Haftası dolayısıyla düzenlenen programa çok sayıda davetli katıldı. Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası (08-14 Mayıs) kutlanan Vakıflar Haftası dolayısıyla Konya'da birçok vakıf ve dernek tarafından etkinlikler düzenleniyor. Karadiğin Kemal Tekin Kur'an Kursu Vakfı da, hafta münasebetiyle önemli bir etkinliğe imza attı. Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı ve Şube müdürlerinin de yer aldığı etkinliğe çok sayıda davetli katılırken katılımcılara iftar yemeği de ikram edildi. Yaklaşık 25 yıldır yüzlerce öğrencinin yetişmesi ve ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı çalışmalarıyla bilinen Karadiğin Kemal Tekin Kur'an Kursu Vakfı bu yıl da önemli bir etkinliğe imza attı. 30 bin metrekarelik alanda hizmet veren vakıfta eğitim gören 66 öğrenci diplomalarını aldı. Etkinliğe, Karadiğin Kemal Tekin Kur'an Kursu Vakfı Başkanı Kemal Tekin, Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı Şevket Yılmaz, şube müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Kur'an tilavetiyle başlayan etkinlik konuşma ve ödül töreninin ardından iftar yemeği ile son buldu.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DE ULAŞILIYOR

Karadiğin Kemal Tekin Kur'an Kursu'nun aslında bir simge olduğunu söyleyen Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı Şevket Yılmaz, "Karadiğin Kemal Tekin Kur'an Kursu Vakfı sayesinde birçok öğrenci eğitim alıyor. İhtiyaç sahiplerinin de ihtiyacı gideriliyor. Başta Vakıf Başkanı Kemal Tekin olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Vakfın Karadiğin'in tanınmasında çok önemli bir yeri olduğunu hatırlatan Karadiğin Kemal Tekin Kur'an Kursu Vakfı Başkanı Kemal Tekin de "Hiç bir öğrenciden tek kuruş almadan bu eğitim hizmetini 25 yıldır yürütüyoruz. Yatılı ve gündüz eğitim alan öğrencilerimiz de var. Şu anda 66 öğrencimize diploma verdik. Ayrıca başarılı öğrencilerimize de burs vermeye devam ederken ihtiyaç sahiplerini de unutmuyoruz. Vakfımız sayesinde hem köyümüz tanındı hem de yol, su gibi birçok hizmetin köyümüze gelmesine vesile oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.