Karadeniz'de “puan” savaşı

Karadeniz'de “puan” savaşı

Süper Ligde 9 puanla 11. sırada yer alan Torku Konyaspor, 10 puanla 8. sırada bulunan Trabzonspor'a konuk oluyor. Bugün saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek

Torku Konyaspor, 7. haftanın açılış maçında, bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Trabzon Avni Aker stadında oynanacak maça saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmada İstanbul bölgesinden Süleyman Abay düdük çalacak. Abay’ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Gökmen Olgaç yaparken, maçın 4. hakemi ise, Eser Birinci. Ligde 9 puanla 11. sırada yer alan Torku Konyaspor’da, 10 puanla 8. sırada bulunan Trabzonspor maçının hazırlıkları dün öğle saatlerinde gerçekleştirilen taktik antrenmanla tamamlandı. Sakat olan Kaleci Kaya, Marica ve Sissoko’nun yer almadığı antrenmandan sonra dinlenen yeşil-beyazlılar, 16.15’de hızlı trenle Ankara’ya, oradan da 19.40 uçağıyla Trabzon’a uçtular. Trabzon’dan da puan çıkartarak deplasman yenilgisizliğini sürdürmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da bugünkü maç öncesi Marica ve Sissoko dışında eksik yok. Moral süper. Torku Konyaspor bu akşamki maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Serkan- Ömer Ali, Ali Turan, Vukoviç, Mehmet Uslu- Ali Çamdalı, Holmen- Ömer Şişmanoğlu, Traore, Meha- Rangelov.

Torku Konyaspor ile Trabzonspor bugün 29. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında daha önce oynanan 28 maçta Konyaspor 7 galibiyet aldı. 7 maç berabere sonuçlandı. 14 maçtan ise Trabzonspor sahadan 3 puanla ayrıldı. 

HAKEM:SÜLEYMAN ABAY

Spor Toto Süper Lig’de 7. hafta oynanacak karşılaşmaların hakemleri belli oldu. Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında oynanacak karşılaşmaların hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre; 2, 3 ve 4 Ekim tarihlerinde oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler şöyle: Bugün saat  20.00'de oynanacak Trabzonspor-Torku Konyaspor maçını Süleyman Abay, Medicana Sivasspor-Mersin İdmanyurdu maçını ise Ümit Öztürk yönetecek. Yarın  16.00'da oynanacak olan  Gaziantepspor-Osmanlıspor: Mete Kalkavan, 19.00'da oynanacak  Gençlerbirliği-Kayserispor: Halil Umut Meler ve 19.00'da oynanacak  Medipol Başakşehir–Galatasaray maçını da  Serkan Tokat idare edecek. Pazar günü saat 14.00'de Çaykur Rizespor-Bursaspor: Hüseyin Göçek, 17.00 Eskişehirspor-Beşiktaş:Deniz Ateş Bitnel, 19.00 Antalyaspor-Kasımpaşa: Ali Palabıyık ve saat 20.00'de oynanacak Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor maçını ise  Serkan Çınar yönetecek. İstanbul bölgesi hakemi Süleyman Abay ise, Torku Konyaspor’un bu sezon ilk maçına çıkacak. Abay, geçen yıl 4. hafta Erciyesspor ve 13. hafta da Galatasaray maçlarını yönetmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum