Karadeniz'de Kaybolan 2 Kardeşten Birinin Cesedi Bulundu

Karadeniz'de Kaybolan 2 Kardeşten Birinin Cesedi Bulundu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde dün serinlemek için girdikleri Karadeniz'de kaybolan 2 kardeşten birinin cesedi bulundu. Diğer kardeşin bulunması için çalışmalar sürüyor. Bayram günü 2 çocuklarını Karadeniz'e kurban veren ailenin sahildeki...

Sakarya'nın Karasu ilçesinde dün serinlemek için girdikleri Karadeniz'de kaybolan 2 kardeşten birinin cesedi bulundu. Diğer kardeşin bulunması için çalışmalar sürüyor. Bayram günü 2 çocuklarını Karadeniz'e kurban veren ailenin sahildeki acılı bekleyişi sürüyor.

    Bayram tatili için Eskişehir'den Sakarya'nın Hendek ilçesindeki yakınlarına gelen Salih (16) ve Ali Ozan (23), yüzmek için geldikleri Karasu ilçesinde dün liman yakınlarında denize girmişti. Denize girilmemesi yönünde yapılan uyarılara rağmen denize giren iki kardeş, babalarının gözleri önünde dalgalara kapılarak kaybolmuştu. Dün cankurtaran ekiplerinin jetskilerle yaptığı aramada kayıp 2 kardeşe ulaşılamamıştı. Aramalar, bu sabah erken saatlerde yeniden başladı. İki kardeşten Salih Özen'in cesedi, kaybolduğu yerden 200 metre kadar uzakta sahile vurmuş halde bulundu. Özen'in cesedi, Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Öte yandan kayıp Ali Ozan'ın bulunması için dalgıçlar arama çalışmasına devam ediyor. Baba Yunus ve anne Havva Özen ile yakınları, kayıp diğer çocuklarının bulunması için yürütülen arama çalışmalarını kıyıdan izliyor. Sakarya'nın Karadeniz'e sahili bulunan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde 2 günde 400'e yakın kişi boğulma tehlikesi yaşadı. Kocaali'de dün serinlemek için denize giren 16 yaşındaki bir genç de önceki gün hayatını kaybetmişti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.