Karadeniz'de İttifak coşkusu

Karadeniz'de İttifak coşkusu

Milli İttifak, Artvin ve Rize de gerçekleştirilen mitinglerden sonra Giresun Osmanağa Meydanı’nda da on binlerle buluştu.

7’den 70’e genciyle yaşlısıyla Karadenizliler, Milli İttifak’ı bağrına bastı. Meydanları doldurulan Giresunlular, ‘Milli İttifak barajları yıkacak’ sloganını attı. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, meydanlarda slogan atmakla ‘Güçlü Türkiye’nin kurulamayacağına dikkat çekti. 
 

SLOGANLA OLMAZ

Kamalak, “Güçlü Türkiye, slogan atmakla olmadığı gibi, saray yapmakla da olmaz. Tarih boyunca yapılan bütün saraylar yükselişin değil çöküşün habercisi olmuştur. Ekonomin ne kadar güçlüyse, paran ne kadar güçlüyse sözün de o kadar değerlidir” dedi.  
 

BİZ ÜRETİYORUZ AMA... 

Dünyanın en kaliteli fındığının ve en çok üretiminin Türkiye’de olduğunu belirten Kamalak, şöyle devam etti: “Koskoca Türkiye’nin fındık ihracatı 2 milyar dolar. Nutella’nın cirosu 12 milyar dolar. Şu garabete bakın. Fındığı biz üretiyoruz ama borsası Almanya’da. İşte bunun için milli görüş diyoruz. Bunun için milli iktidar diyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

untitled-1-124.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.