Karabükspor, Seint Etienne Maçına Hazır

Karabükspor, Seint Etienne Maçına Hazır

UEFA Avrupa Ligi baraj maçı (play off) rovanş karşılaşmasında Seint Etienne ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.Akşam saatlerinde özel bir uçakla Fransa'nın Lyon şehrine...

UEFA Avrupa Ligi baraj maçı (play off) rovanş karşılaşmasında Seint Etienne ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Akşam saatlerinde özel bir uçakla Fransa'nın Lyon şehrine gelen kırmızı-mavililer, kısa bir kara yolculuğu sonrası Seint Etienne'de bulunan kamp yapacağı otele geldi. Burada bir süre dinlenen futbolcular daha sonra maçın oynanacağı Geoffroy-Guichard Stadyumu'nda son çalışmasını yaptı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile futbolculardan Akbala, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ilk maçta elde edilen 1-0'lık skoru avantaj olarak görmediğini vurgulayarak, ''Yarın, Fransa'nın en iyi ve en güçlü takımlarından birine karşı oynayacağız. Buradaki maç çok zor olacak. Yarın buradan turu atlamamız için gol bulmamız lazım. Gol bulmadan turu atlayacağımıza inanmıyorum. Eğer yarın bu turu geçersek Türkiye'de ilk kez bir Anadolu kulübü gruplara kalacak. İlk maçta kazanmamıza rağmen şanslar eşit. Her şeyiyle çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Mutlaka bu baskıyı kaldırmamız lazım.'' dedi.

Tolunay Kafkas'ın kendisine çok zor bir maç oynayacaklarını söylediğini dile getiren Akbala ise ''Böyle bir camiaya karşı futbol oynamak çok zor. Elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. İlk onbirde yer alacağımı bilmiyorum ama konsantrasyonum üst düzey olacak.'' şeklinde konuştu.

Yapılan basın toplantısının ardından kırmızı-mavililer, basına 15 dakikası açık olan son antrenmanını yaptı. Yarın TSİ 21.30 başlayacak Seint Etienne-Kardemir Karabükspor karşılaşmasını Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Ievgenii Aranovskyi yönetecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.