Karabük Üniversitesi'nden Hoşgeldin Konseri

Karabük Üniversitesi'nden Hoşgeldin Konseri

Karabük Üniversitesi, 2014-2015 Akademik Yılı'nın başlaması nedeniyle yeni öğrencilerine Ay Yıldızlı Stadyumu'nda 'hoşgeldin konseri' düzenledi. Üniversite öğrencileri ve Karabük halkının yoğun ilgi gösterdiği konser öncesi 16-19 Ekim...

Karabük Üniversitesi, 2014-2015 Akademik Yılı'nın başlaması nedeniyle yeni öğrencilerine Ay Yıldızlı Stadyumu'nda 'hoşgeldin konseri' düzenledi.

Üniversite öğrencileri ve Karabük halkının yoğun ilgi gösterdiği konser öncesi 16-19 Ekim 2014 tarihlerinde Ukrayna Lvıv şehrinde düzenlenen Karma Dövüş Sanatları (MMA) alanında dünya şampiyonu olan, Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Hazırlık Bölümü öğrencisi Khayal Abdullayev’e bir plaket verildi.

Konser öncesi Karabük Üniversitesi ailesine katılan öğrencilere 'hoş geldin' diyen Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, "Cumhuriyetimizin 91. yılını kutlarken öncelikle şehitlerimizi rahmetle, minnet ve şükranla bir kez daha anıyorum. Şuna inanıyorum ki Cumhuriyetimizin 91. yılını kutlarken sizlerin sayesinde bu Cumhuriyet’in 1091. ve 2091. yıllarını da bu millet kutlayacaktır. Çünkü hilalin altında bütün illerimizi buluşturduğumuzda bütün illerimizin özelliklerini, bu özelliklerin içerisinde en büyük özellik Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşatma ve yaşama azmiydi. Bundan dolayı sizleri kutluyorum. Yeni öğretim yılımızın hepimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni eder, yeni katılan öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor hepinize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum." dedi.

MMA alanında dünya şampiyonu olan üniversite öğrencisi Khayal Abdullayev'e başarısından dolayı tebrik edip plaket veren Uysal, "Stadyumu tamamlarken bir ay yıldızın içerisine yerleştirdik. Şuna inanmıştık bizleri temsil edecek dünya şampiyonları, dünya liderleri bu stadyumun içerisinden çıksın istemiştik, daha inşaatımızı bitirmeden ilk şampiyonumuz sizlerin arasından çıktı." diye konuştu.

Konuşmalardan sonra sahne alan Sıla, 2 saat boyunca söylediği şarkılarla konsere katılanları coşturdu. Sıla konser sonunda, "Siz yeter ki isteyin ben her yıl Karabük’e gelirim." dedi.

Konser havai fişek gösterisi ile sona ererken Rektör Prof. Dr. Uysal, sanatçı Sıla'ya, yılın sanatcısı plaketi ile çeşitli hediyeler verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.