Karaaslan’dan Şehit Emanetine Ziyaret

Karaaslan’dan Şehit Emanetine Ziyaret

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in geçen hafta dünyaya gelen Umut Nuh’u ve şehit eşi Leyla Özdemir’i evinde ziyaret e...

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in geçen hafta dünyaya gelen Umut Nuh’u ve şehit eşi Leyla Özdemir’i evinde ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, oğlu Yiğit ile birlikte, Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki operasyonda Ocak ayında şehit düşen Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in Yenidoğan Mahallesi’ndeki ailesini ziyaret etti. Karaaslan ziyarette geçen hafta doğum yapan ve oğluna şehit olan eşinin adını veren Leyla Özdemir ile bir süre görüştü. Karaaslan, şehit oğlu Umut Nuh’u da kucağına alarak oğlu Yiğit ile bir süre sevdi.

Aileyi ziyaret eden Karaaslan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu’nun şehit eşine selamlarını ileterek, “Şehidimizin acısı içimizde ama dünyaya gelen oğlu da mutluluğumuz oldu. ’Umut Nuh’ şehidimizin bize emaneti ve artık bizim bir evladımız. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve eşi, Samsun’a geldiğinde inşallah sizleri ziyarete gelecekler" dedi.

Şehidin kardeşi Ufuk Özdemir ve eşi Leyla Özdemir, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare hanım sürekli kendilerini aradığını ve yalnız bırakmadığını söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.