Karaarslan: Yapılan Haberler Beni Ve Kurumu Yıpratmaya Yönelik Asılsız İddialar

Karaarslan: Yapılan Haberler Beni Ve Kurumu Yıpratmaya Yönelik Asılsız İddialar

Yozgat Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan, sağlık alanında ki bütün imkanlardan vatandaşların yararlandığını belirterek, amaçlarının personeli ile birlikte Yozgat halkına daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi....

Yozgat Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan, sağlık alanında ki bütün imkanlardan vatandaşların yararlandığını belirterek, amaçlarının personeli ile birlikte Yozgat halkına daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi.

Yozgat Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan, düzenlediği basın toplantısında, bazı basın yayın organlarında “Halk Sağlığında işler ters gidiyor” ve “Müdür mü, kabadayı mı” şeklinde kendisiyle ilgili haberlerin yayınlandığını ifade ederek, bu haberlerin kendisini ve kurumu yıpratmaya yönelik asılsız iddialar olduğunu kaydetti.

Hakkındaki iddiaların sahibi olan Yozgat Türk Sağlık Sen Başkanı Latif Karagöz’ün yaptığı suçlamaların “Çamur at izi kalsın” felsefesi olduğunu vurgulayan Karaarslan,”Halk Sağlığı binamız, öncesi Sağlık Müdürlüğü binasının ikinci katı ve bodrum katında hizmet vermeye çalışmaktadır ve binamız yetersiz kalmaktadır. Bir odada 8-9 personelimizin çalışıyor. Müdürlük olarak bazı birimlerimiz başka binalarda hizmet vermektedir. Müdürlük olarak ihtiyaç duyulduğunda görevlendirme yapmaktayız. Müdürlüğümüzde görevli çevre sağlığı memurlarımız toplum sağlığı merkezinde görev yapması gerekiyor. Toplum sağlığı merkezimiz TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede ve müdürlüğümüze 2 kilometre mesafededir. Buraya gönderilen personelimiz sürgün edildi, şeklinde lanse ediliyor. Personelimiz görev yerlerine gitmişlerdir. Bizler halkımıza hizmet için buralardayız ve halkımıza özellikle insan hayatı için çok önemli olan sağlık hizmetini en iyi şekilde sunmak istiyoruz.“ dedi.

Hiçbir çalışan personeli ile problemlerinin bulunmadığına dikkat çeken Dr. Karaarslan, “Yasal mevzuatlar çerçevesinde zaman zaman zorunlu görevlendirmeler olabiliyor. Bunların da adalet çerçevesinde yapmaya özen gösteriyoruz. Ancak bu tip asılsız iddialarla uğraşarak mesaimizin boşa gitmesine de üzülüyoruz.” ifadelerini kulandı.

Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Faik Eroğlu da yaptığı yazılı açıklamada, bazı yayın organlarında çıkan haberlerde Yozgat Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan ve yardımcılarına yönelik saldırılar yapıldığını belirterek, halk sağlığı müdürü ve yardımcılarının görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.