Nazmiye Gülbaş

Nazmiye Gülbaş

Kara göründü!

Kara göründü!

Yaklaşık üç asırdır İslam Alemi’nde bir geriye gidiş yaşanmakta. Son yüz elli yılı ise birçok hezimetler ile dolu ve bizler bu parçalanmışlığı kanıksar hale geldik (getirildik) maalesef. Ümmet-i Muhammed bölük pürçük, her yerde kan, her yerde gözyaşı, her yerde zulüm hakim. 

Oysa sevgili Peygamberimiz (sav) bu zulüm girdabına düşmememiz için on dört asır evvel uyarmış. Hucurat Suresi'ndeki ayetleri açıklarken, Efendimiz (sav) bizi şöyle uyarmada: ''Birlikte rahmet, ayrılıkta gazap var.''

İslam Alemi’nin tekrar toparlanması için bu Hadis-i şerifin derhal hayata geçirilmesi lazım. 1969’da Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız ilk adımı atmış ve 42 yıl boyunca İslam Birliği'nin hayata geçirilmesi için mücadele vermişti. 

26 Nisan 2015 Pazar günü Ankara Spor Salonu'nda  muhteşem bir atmosferde gerçekleştirilen Saadet Partisi Milletvekili Aday Tanıtım Programına katılmak nasip oldu. Hepsi birbirinden kıymetli adayları görünce, Merhum Hocamızın mücadelesinin inşaAllah zafer ile sonuçlanacağı kanaati hasıl oldu bizde.

İki kardeş parti Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin gerçekleştirdiği 'MİLLİ İTTİFAK'  bu seçimlerde  mecliste inşaAllah! 

Saadet Partisi çok muhteşem bir rüzgar yakalanmış. 

Anadolu'nun her tarafından koşup gelen memleket sevdalıları salonun içini ve dışını hınca hınç doldurmuş, her yerde sevgi, kardeşlik, birliktelik vardı. 

Oylar bölünmesin için değil, vatan bölünmesin için geldiklerini gördük.

Ağlayan ihtiyar delikanlılar, enerjik, yerinde duramayan gençler gördük...

Tıpkı Nene Hatun, Kara Fatma, Hatice Hanımlar gibi yavrusunu da kapıp, vatan bölünmesin için yüzlerce km aşıp gelen yiğit kadınlar gördük.

Ekmek parasını yol parası yapan nice Vatan, Millet sevdalısı gördük o salonda.

Ümmetin Birliğini gördük....

Memleketin dirliğini gördük...

Hayal görmedik biz o salonda, fakat büyük hayaller gördük... Yapılası hayaller... Yapılması gerekli hayallerdi onlar...

Saadet Partisi Seçim Beyannamesi Yaşanacak Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya Hayali içeriyordu okununca. (her seçmenin mutlaka okuması gereken bir beyanname) 

O güzel vaatlerin (işçi, memur ve emekliye yüzde 50 zam, Ramazan ve Kurban bayramlarında ikramiye, asgari ücretten vergi alınmaması, asgari ücretin açlık sınırının altında olmaması, terörün bölmeden birleştirerek bitirilmesi, hukukun yeniden düzenlenmesi, % 10 seçim barajının kaldırılması, öğrencilere bedava servis, bedava öğle yemeği, tarıma, esnafa destek, milli sanayi hamleleri, medyaya denetim, engellilere hizmet, siyasi sorumluluğu bulunmayan Cumhurbaşkanına tahsis edilen örtülü ödeneğin iptali, Deniz Bakanlığı kurulması vd. pek çok vaatler) hizmete dönüşebilmesi için milletimizin onay vermesi gerekiyor elbette. 

Bizler gönülden inanıyoruz ki, bu birliktelik dalga dalga yayılacak Allah'ın izni ile tüm vatan sathına. 

Çok değil 38 gün kaldı... Tüm dünyada zulmün ortadan kaldırılmasına sadece 38 gün kaldı...

Mutluyuz, umutluyuz...

Tarihi süreçleri gözden geçirince, bu işin olacağına inanıyoruz. 

Bizim milletimiz sağduyulu olmakla birlikte, her şeyi son dakikaya bırakır...

Siyonizmi 12’den vuracak bu seçimde 12’ye vuracak mührü İnşaAllah.

Siyonistler şimdilik sevine dursun 38 gün sonra..?

Biz uyaralım da!..

Selam ve dua ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Nazmiye Gülbaş Arşivi
SON YAZILAR