Kaptan  takımını sırtlıyor

Kaptan takımını sırtlıyor

Atiker Konyaspor’un kaptanı Ömer Ali Şahiner bu sezon ortaya koyduğu performansla takımın en etkili isimleri arasında yer alıyor. Konya’nın öz evladı olan Ömer Ali Şahiner attığı 8 golle takımın en golcü oyuncusu konumunda

Atiker Konyaspor’da 5. sezonunu geçiren Ömer Ali bu sezon ortaya koyduğu performansla takımın en etkili isimleri arasında yer alıyor. Konya’nın öz evladı olan Ömer Ali Şahiner attığı 8 golle takımın en golcü oyuncusu konumunda. Oynadığı 26 maçta 8 gol atan ve takımın kaptanı olan başarılı oyuncu taraftarları da gururlandırıyor. 26 maçta 2 bin 99 dakika sahada kalan Ömer Ali Şahiner 5 sarı kart ve bir kırmızı kart gördü. Yıldız oyuncu yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 5-6 hafta sahalardan uzak kaldı.

KARİYERİNİN ZİRVESİNDE

Atiker Konyaspor'da bu sezon formda olan Ömer Ali Şahiner, gollerine devam ediyor. 26 yaşındaki oyuncu, Kasımpaşa ağlarını da havalandırarak Süper Ligdeki gol sayısını 8’e çıkardı. Takımın en golcü oyuncusu durumunda olan Ömer Ali, kariyerinin de en golcü sezonunu geçiriyor. Ömer Ali’yi gol sayısında 6 golle Fofana ve Jahovic takip ediyor. Takımın diğer iki golcü ismi ise 5 gollü Yatabare ve 4 gollü Jonsson. Önceki sezonlarda da gösterdiği performansla takımına ciddi katkılar sağlayan yıldız oyuncu takımın birçok mevkisinde görev yapmıştı. Ömer Ali Şahiner birçok kez sağ bek, sağ açık, forvet arkası ve forvet pozisyonlarında görev yaptı. Takımın jokeri durumunda olan tecrübeli oyuncu sakatlıklarda çalıştığı hocaların imdadına yetişti.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.