Kapı Süsleri

Kapı Süsleri

Kapı Süsleri

Bebek ve çocuk odalarının kapılarına asılan kapı süsleri rengarenk ve sımsıcak bir ortam oluşmasını sağlıyor. Ev ortamında bebek odalarına bebek isimleri kullanılarak veya farklı figürler kullanılarak hazırlanan modelleri www.renklihayallerim.comsitemizde sergileniyor. Bebek bekleyen aileler bebek hazırlıklarında kendi zevklerine özel kapı süsleri hazırlatarak bebek odalarını hazırlayabiliyor. Doğum zamanı yaklaştığında bu kapı süslerini bebeklerinin odasının kapısına asarak, biran önce bebeklerinin doğmasını bekliyorlar. En zarif kız bebek kapı süsleri, pembe ve beyaz karışımı kapı süsleri, tüllü ve peluş ayıcıklı kapı süsleri ve yüzlerce model erkek bebek kapı süsü sitemizde yer alıyor.

Taraftar Kapı Süsü Modelleri

Sitemizde yer alan kapı süsleri istenilen her yere asılabilecek tarzda üretiliyor. Bebeğinizin odasına uygun renkte kapı süsleri bulunuyor. Çocuk odalarının tamamında kullanılan kapı süslerini taraftar renklerinden de tercih edebiliyorsunuz. Renk renk desen desen kapı süsü modellerini sitemizden seçebilir adresinize gelmesini isteyebilirsiniz.

hazal-kiz-safari-h.jpg

Hayvan Figürlü Kapı Süsleri

Bebeğinizin karyola veya dolaplarına uygun olarak da kapı süsleri hazırlamaktayız. İstediğiniz desen veya modeli olarak sizler için hazırlıyor ve bebeğinizin odasını hayalinize uygun hale getiriyoruz. İsterseniz bebek beşiğinin üzerine bu kapı süsünü asabilir, isterseniz bebek odanızın duvarına monte edebilirsiniz. Yaldızlı ışıl ışıl kapı süsünü kız bebeğiniz için tercih edebilir, arabalı bir modeli erkek bebek odanıza kapı süsü olarak tercih edebilirsiniz. Bebeklerinizin abi veya ablası bulunuyorsa kapı süslerine onların da adlarını yazarak herhangi bir olumsuzluğa yol açılmasını önlüyoruz. Emir doğdu, Demir abi oldu gibi sözleri kapı süsleri üzerine yazabiliyoruz.

Bebek Odasında Yepyeni Süslemeler

Kapı süsü modellerinin tamamı minyatür, karikatürlü, çizgi film karakterli, fanatik taraftarlı ve hoş görselli olarak tasarlanıyor. İsterseniz hastane odanızı en detaylı şekilde süslüyor, bebeğinizin hastane odasını da rengarenk olarak hazırlıyoruz. Eşinize hoş bir sürpriz yapmanız ve yeni doğan bebeğiniz için hizmeti veriyoruz. Hastane odasının ister kapısına isterseniz yatak başucuna hoş detaylı, anlamlı sözlü veya bebeğinizin ismine özel kapı süsleri tasarlıyoruz. Kapı süsü modellerimizi www.renklihayallerim.com adresimizden inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz kapı süsü modelinizi sizin bebeğinize özel olarak tasarlayabiliyoruz.

İkizlere Özel Kapı Süsleri

Bebeğiniz için hazırlamak istediğiniz kapı süsleriyle evleriniz capcanlı bir görünüşe kavuşabilir. İkiz bebeklere özel kapı süsleri de en renkli ve detaylı olarak sitemiz tarafından tasarlanır. Hayvan figürlü, çizgi film karakterli, isim süslemeli, fanatik taraftarlı ve en güzel kapı süslerini sitemizde bulabilirsiniz. Bebeğiniz için ileriki yıllarda özel anlamlar hissettirecek en gösterişli kapı süsleri bu günlerin hoş bir hatırası olacak kalacak, bu özel anları bu objelerle hatırlamanızı sağlayacaktır. Bebek odam herkesin odasından farklı olsun düşüncesini taşıyorsanız sitemizle irtibat kurabilirsiniz. En zarif ve gösterişli kapı süsü modellerimizi inceleyerek, zevkinize özel kapı süsü siparişi verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum