Kapanacak mı?

Kapanacak mı?

Öten: Biz yönetim olarak devam etmeyi düşünmüyoruz. Yakın bir zamanda da kongre kararı almamız muhtemel. Bu şehirde basketbol bitmesin, biz bu işe talibiz diyen arkadaşlarımız çıkarsa yönetimi devretmeye hazırız

ZOR GÜNLER KAPIDA

Potada  küme düşen Torku Konyaspor’u simsiyah günler bekliyor.  Önümüzdeki sezon Basketbol 1.Ligi’nde mücadele edecek yeşil-beyazlılarda gelecek ile ilgili hiçbir planlamanın yapılmadığı ve kulübün kapanma noktasına geldiği konuşuluyor. Maddi yönden yaşanan sıkıntı nedeniyle oyuncuların 1 maaşlarının geç ödenmesi takımın küme düşmesine neden oldu. Özellikle yabancı oyuncuların, kısa süreli ödemi sıkıntısını krize dönüştürmesi ve takım içindeki huzuru bozmaları başarısızlığın en büyük nedenlerinden olarak gösteriliyor.   

KUSURSUZ DEĞİLİZ

Yönetimsel açıdan muhakkak ki kusurumuz olmuştur. Başkanımızla birlikte yönetimdeki tüm arkadaşlarımız büyük üzüntü içinde. Ama ilginç olan şu ki, takımın düşmesine üzülen de pek yok. Hatta bu şehirde yaşayan ve sporla ilgisi olan bir çok kişinin takımın düştüğünden haberi olmaması da ayrı bir trajikomik durum. Maalesef ki Konya gibi sporda marka şehir olma yolunda ilerleyen bir kentin basketbol takımı ligden düştü” dedi.

YABANCILARDA SORUN YAŞADIK

Görünen o ki sonumuzu yabancı oyuncular hazırladı. Takımı sabote ettiler. Gecikmeye giren 1 maaş olmasına rağmen sorun çıkartılar ve takımdaki tüm oyuncuları örgütlediler. Hatta Reynolds ve Jefferson kulübe 1 gün önce ihtar çekip, 15 gün süre olmasına rağmen ertesi gün şehirden kaçtılar. Kaçtılar diyorum çünkü şehirden ayrıldıklarını havalimanı görevlilerinden öğrendik. Kendilerine kiraladığımız araçlarla havalimanına gelerek kontak açık halde araçları bulunanca, bilgi sahibi olduk.

KONGRE KARARI ALIRIZ

Biz yönetim olarak devam etmeyi düşünmüyoruz. Yakın bir zamanda da kongre kararı almamız muhtemel. Bu şehirde basketbol bitmesin, biz bu işe talibiz diyen arkadaşlarımız çıkarsa yönetimi devretmeye hazırız. Aksi olur ve talip çıkmazsa büyük ihtimal kulübü kapatırız. Önümüzdeki dönemde neler olacak hep birlikte göreceğiz. Benim tahminim şehrin bize olan ilgisizliği yine devam eder ve basketbol serüveni maalesef ki biter. Umarım ben yanılırım ve kulübü yeniden ayağa kaldıracak birileri çıkar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.