Kanalizasyon Suyunun Bastığı Binanın Mağdurları İlgisizlikten Şikayetçi

Kanalizasyon Suyunun Bastığı Binanın Mağdurları İlgisizlikten Şikayetçi

Avcılar'da kanalizasyondan taşan lağım suyu, bir binanın giriş katındaki daireleri bastı.

Avcılar'da kanalizasyondan taşan lağım suyu, bir binanın giriş katındaki daireleri bastı. Zemin kattaki 4 dairenin sakinleri, durumdan haberdar ettikleri yetkililerin kendileriyle ilgilenmediğinden şikayet etti. Pislik içerisinde kalan evlerini saatlerce uğraşıp kendi imkanlarıyla kabaca temizleyen daire sakinleri, yetkililerden bir an önce evlerini ilaçlamaları talebinde bulundu.

Avcılar Merkez Mahallesi Mahmutoğlu Sokak'taki 14 numaralı apartmana ait kanalizasyon kanalı akşam saatlerinde taştı. Lağım suları kısa süre içerisinde giriş kattaki 4 daireyi kapladı. Taşkını fark edip engellemeye çalışan daire sakinleri, yaşadıkları karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Mağdurları en çok şaşırtan ise telefonla aradıkları yetkililerin kendilerine yardım eli uzatmaması oldu. Saatler süren uğraş sonucu suyu boşaltıp kabaca temizlik yapan daire sakinleri, telefonla ulaştıkları yetkililere sıkıntılarını bildirmelerine rağmen yardımcı olunmadığı iddiasında bulundu.

Yaşadıkları karşısında şoke olan Neslihan Ataç, “Babamın bacağı protez. Oğlum yürüme engelli. Annem kanser hastası ve bir süre önce de bağırsaklarındaki rahatsızlığı nedeniyle ameliyat oldu. Bir müddet hastanede kaldı ve hastanede enfeksiyon kapmaması için eve getirdik. Ancak şimdi burada sağlığı daha çok risk altına girdi. Diğer daire sahipleri kalmak için yakınlarına gittiler. Ancak bizim evde oğlum engelli ve yatalak annem var. Ne yapacağımızı şaşırdık. Yetkililerden yardım bekliyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.