Kanal 42’den 2017 yılı atağı

Kanal 42’den 2017 yılı atağı

Kanal 42 Televizyonu yeni dönem proje ve çalışmalarıyla ilgili kapsamlı bir planlama toplantısı gerçekleştirdi.

Türkiye’nin Yükselen Yıldızı sloganıyla, televizyon dünyasında her yıl daha önemli başarılara imza atarak seyrini sürdüren Kanal 42 Televizyonu yeni dönem proje ve çalışmalarıyla ilgili kapsamlı bir planlama toplantısı gerçekleştirdi. Üç gün süren toplantılarla, Kanal 42 Televizyonu’nun yeni atılımları ve 2017 yılı çalışmaları baştan aşağıya yenilendi.

Planlama toplantıları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın koordinasyonunda gerçekleştirildi. 2017 yılının planlamaları ve inşaatı halen devam eden Kanal 42 yeni hizmet binasının işleviyle alakalı devam eden toplantılara Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer Motorcu, Bayram Ali Yılmaz, Mustafa Derbentli, Abidin Taşkazan, Zafer Kapar, Ünal Yetişen, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Küçükgünay,  Program Dairesi Başkanı Adnan Özkafa, Haber Dairesi Başkanı Kerem İşkan, Kurumsal İletişim Müdürü Hasan Güden, İşletme Müdürü Mustafa Çelik ve Teknik İşler Müdürü Emin Can katıldı.

Toplantıların sonuç bölümünde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın, Kanal 42 Televizyonun 2017 yılı itibariyle hedeflerini büyüttüğünü belirterek, “Kamuoyu buna yakından şahit olacak. Yönetimi, çalışanları ile birlikte, yeni bina hamlesiyle, sloganına yakışan bir yıldız olmak için çaba sarf ediyoruz” şeklinde konuştu. 2017 yılı planlama toplantısında, Yönetim Kurulu Üyelerine, televizyon idarecileri, önümüzdeki süreç içerisinde yapılması planlanan yeniliklerle ilgili çalışma raporları sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.