"Kampın meyvesini ikinci dönem toplayacağız"

"Kampın meyvesini ikinci dönem toplayacağız"

Antalya’da IC Green Palace Otel’de sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukspor’da bugün kamp sona erecek.

Yeşil-beyazlılar bugün gerçekleştireceği antrenmanın ardından karayolu ile Konya’ya dönecek. Yavru Kartal yarını izinli geçirip pazartesi günü kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla 20 Ocak’ta oynayacağı Tuzla maçının hazırlıklarına start verecek.

İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK

Kampta takımı yalnız bırakmayan ve dün oynanan Ofspor hazırlık maçını izleyen Anadolu Selçukspor’da Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, takımın performansından mutlu olduğunu söyledi. Renklibay, “10 günlük  kamp dönemi yarın ( bugün) sona erecek. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Teknik heyetimiz de oyuncularımızdan mutlu. Kamp döneminin meyvesini ikinci sezon oynayacağımız maçlarda alacağımızı düşünüyorum. Ligi inşallah iyi bir yerde bitireceğiz” sözlerini kullandı.

1 OYUNCU İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Zahir Renklibay, “Ümit Karaal, Reşo Akın, Enes Akgün ve Hazar Güntekin’i kadromuza kattık. Şu anda 4 oyuncumuz takımımıza adapte olmuş durumda. 1 oyuncu ile de görüşmelerimiz sürüyor. Orta saha mevkiine bir oyuncuyu kadromuza katmayı planlıyoruz. Önümüzdeki günlerde veya saatlerde netlik kazanacak” dedi.

AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.