Kamp için geri sayım

Kamp için geri sayım

Torku Konyaspor’da yeni sezon hazırlık kampı 5 temmuz Pazar günü başlayacak.

Yeşil-beyazlı ekip 5 Temmuz’da Konya’da toplanacak ve iki gün boyunca oyuncular sağlık kontrolünden geçecek. İlk etap hazırlıkları için 7 Temmuz’da Erzurum’da kampa girecek olan Torku Konyaspor ‘un bu kampı 16 Temmuz’da sona erecek. Erzurum kampının ardından oyunculara iki gün izin verilecek.  Yeşil-beyazlı ekip 19 Temmuz’da ise ikinci etap çalışmaları için Avusturya’ya gidecek. Erzurum kampının kondisyon, Avusturya’daki çalışmaların ise daha çok teknik taktik ve hazırlık maçları ağırlıklı geçmesi planlanıyor

BİRÇOK OYUNCU KİRALANACAK

Torku Konyaspor’da geçtiğimiz sezon başka kulüplerde kiralık oynayan oyuncular geri döndü. Bu oyuncuların bazılarının kampa götürülmesi beklenirken bazılarının ise kamp kadrosuna alınmadan kiralanacağı ifade edildi.  Geçtiğimiz sezon Boluspor’da kiralık oynayan Kibong Mbamba ve Alanyaspor’a kiralanan Tomas Borek’in yine PTT 1. Lig ekiplerine kiralanması bekleniyor. Bu oyuncularla birlikte Recep Aydın’ında maç tecrübesi kazanması için PTT 1. Lige kiralanması düşünülüyor. Bununla birlikte birçok genç oyuncunun da Anadolu Selçukluspor’a kiralanacağı ifade ediliyor.    

FENERBAHÇE’DEN HİÇBİR OYUNCU İLE GÖRÜŞMEDİK

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy transfer döneminin başından beri

Fenerbahçeli oyuncularla görüşmediklerini ifade ettiklerini ancak hala bu tür haberlerin yapıldığını ifade etti. Aksoy, “Transfer döneminin başından beri Fenerbahçeli oyuncularla kulübümüz anıldı. Şimdi de yine Fenerbahçe’den Bekir ve Emre’nin Konyaspor ile el sıkıştığı haberleri yapılıyor. Şuana kadar ne böyle bir transfer girişiminde bulunduk, ne de böyle bir düşüncemiz oldu. Taraftarımız bu tür haberlere itibar etmesin” dedi. Öte yandan Eskişehirspor’dan ayrılan Hürriyet Gücer ile de bir görüşme yapmadıklarını belirten Aksoy, 7 Temmuz’da başlayacak kamp dönemine kadar eksikleri gidereceklerinin altını çizdi.

KANAT İÇİN İMZALAR BEKLENİYOR

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor’da  kanatlar için görüşülen oyuncuların imzaya yakın olduğu ve birkaç gün içinde resmi sözleşmenin imzalanacağı ifade edildi. Torje’nin de bu oyuncu ile birlikte imza atacağı belirtildi. Torku Konyaspor’da imzaya yakın olan yabancı oyuncunun iki kanatta da oynayabildiği ifade edildi.  

SOSYAL MEDYADA DESTEK KAMPANYASI

Torku Konyaspor’da Taraftarın yıldız oyuncu isteğine karşılık UEFA’nın finansal fair-play kriterlerinin dışına çıkmak istemiyor ve bütçeyi aşmayı düşünmüyor. Antalyaspor’un sponsorlarla yıldız oyuncu transferi gerçekleştirmesi ise Torku Konyaspor taraftarlarını harekete geçirdi. Yeşil-beyazlı ekibe gönül verenler #KonyasporaBabayiğitAranıyor hashtagi ile takımlarına destek arıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum