Kamer Genç'in son hali şaşırttı!

Kamer Genç'in son hali şaşırttı!

CHP'nin eski milletvekili Kamer Genç yeniden hastaneye kaldırıldı. İşte Kamer Genç'in sağlık durumu...

CHP'nin eski milletvekili Kamer Genç, bugün yeniden hastaneye kaldırıldı. Genç, ABD'de gördüğü tedavinin ardından Ankara'ya gelmiş, burada da bir süre kontrol amaçlı hastaneye yatırılmıştı.

Ankara'da geçen hafta hastaneden çıkan Genç, kendisini merak edenlere evinden "iyiyim" mesajı göndermişti. Ankara'daki evinde gazetecileri ağırlayarak, "siyaseti yakından takip ediyorum" da diyen Genç'in, bugün yeniden hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

MHP'Lİ TÜRKKAN'DAN GENÇ'E ZİYARET

Genç'in yeniden hastaneye kaldırıldığı da, MHP eski Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Twitter'da paylaştığı bir mesajla ortaya çıktı.

Genç'i evinde ziyaret etmek için bir günlüğüne Ankara'ya gelen Türkkan, TBMM'de aynı dönemde, farklı partilerde vekillik yaptığı Kamer Genç'in hastaneye kaldırıldığını öğrenerek, ziyareti hastanede gerçekleştirdi.
Türkkan, Twiter hesabından Genç'le birlikte bir fotoğraf ve şu mesajı paylaştı;

"Tunceli'nin yetiştirdiği siyaset adamı, her şartta Türk olduğunu haykıran Kamer Genç'i ziyaret için Ankara'dayız."

KAMER GENÇ KİMDİR?

Kamer Genç, 23 Şubat 1940'da Tunceli Nazimiye'de doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Hadice'dir.

Vergi Denetmenliği, Danıştay Tetkik Hâkimliği ve Savcılığı; Ankara İktisadî ve Ticarî İlimler Akademisini bitirdi. Yüksek lisansını Paris Uluslararası Amme İdaresi Enstitüsü'nde tamamladı.

Danıştay Tetkik Hâkimliği ve Savcılığı görevlerinde bulundu. Serbest mali müşavir olarak çalıştı. İki kitabı yayınlandı.

Danışma Meclisi Tunceli Üyesi oldu. 1983'de Danışma Meclisi Üyeliğinden istifa etti. Danışma Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevinde bulundu. 18, 19, 20, 21 ve 23. Dönemde Tunceli Milletvekili seçildi. 20 ve 21. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevini yürüttü.

İyi düzeyde Fransızca bilen Genç, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.