Kamer Genç: Yolsuzluk Soruşturmasının Peşini Bırakmayacağız

Kamer Genç: Yolsuzluk Soruşturmasının Peşini Bırakmayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli İl Örgütü, 17 ve 25 Aralık soruşturmalarına takipsizlik kararı verilmesini protesto amaçlı Tunceli Adliye Sarayı'na siyah çelenk bıraktı.“Adaletin Kara Günü” yazan siyah çelenk, CHP Tunceli İl Başkanı...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli İl Örgütü, 17 ve 25 Aralık soruşturmalarına takipsizlik kararı verilmesini protesto amaçlı Tunceli Adliye Sarayı'na siyah çelenk bıraktı.

“Adaletin Kara Günü” yazan siyah çelenk, CHP Tunceli İl Başkanı Kemal Bozkurt, partililer ve CHP Milletvekili Kamer Genç tarafından Adliye Sarayı kapısına bırakıldı. Ardından hükümete yüklenen ve yargıyı göreve davet eden CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, “Yargıyı göreve davet ediyoruz. Eğer bu görevleri yapmazlarsa ülkede yarın kendileri de, çocukları da kendileriyle maalesef iftihar edemeyeceklerdir. Bunu protesto etmek için Türkiye’nin her tarafında siyah çelenk bırakma eylemi gerçekleştiriyoruz. Bunun peşini bırakmayacağızb” dedi.Milletvekili Genç’in açıklamasının ardından grup sessizce dağıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.