Kalp Krizi Geçirdiği Zannedilen Turist Alkol Komasına Girmiş

Kalp Krizi Geçirdiği Zannedilen Turist Alkol Komasına Girmiş

Side'ye tatile gelen Rus turistin, beş yıldızlı otelin önündeki ağacın dibinde baygın ve sessiz şekilde yatması yerli ve yabancı turistleri heyecanlandırdı. Kalp krizi geçirdiği zannedilen ancak alkol komasına girdiği anlaşılan Rus turisti,...

Side'ye tatile gelen Rus turistin, beş yıldızlı otelin önündeki ağacın dibinde baygın ve sessiz şekilde yatması yerli ve yabancı turistleri heyecanlandırdı. Kalp krizi geçirdiği zannedilen ancak alkol komasına girdiği anlaşılan Rus turisti, daha sonra gelen eşi, kaldığı otele taksi ile götürdü.

Rus turistin ağaç altında baygın şekilde yattığını gören jandarma ekipleri ve duyarlı vatandaşlar, kalp krizi geçirmiş olabileceğinden hareketle 112 Acil Servis'ten ambulans istedi. Bu esnada yürüyüş yapan yerli ve yabancı turistler yerde yatan Rus turisti uyandırmaya çalıştı. Fizik tedavi uzmanı olduğunu belirten emekli Alman Dr. Marianne Lilly Sanne, kalp atışlarının attığını, Rus turistin alkol komasına girmiş olacağını vurgulayarak, sağ omuzunu sıkarak kalkması için şoklama yaptığını ifade etti. Sanne, Rus turistin yoğun alkol almış olabileceğini, hastaneye götürülmesini istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri de ambulans gelinceye kadar Rus turistin başında bekledi. Ardından, ticari taksiden inen bir Rus bayan, yerde yatan kişiyi, eşi olduğunu belirterek ayağa kaldırdı. Rus bayan, terliklerini giydirdikten sonra alkollü eşinin kolundan tutarak yürütmeye çalıştı. Yürütme esnasında ambulans olay yerine geldi. Rus bayan, eşini, 'ambulanslık değil' diyerek ticari taksiye bindirip, kaldıkları otele hareket etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.