Kaliteli nesiller kaliteli öğretmenlerin elinde şekillenir

Kaliteli nesiller kaliteli öğretmenlerin elinde şekillenir

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Derbentli “Şunu unutmayalım ki, kaliteli nesiller, kaliteli öğretmenlerin elinde şekillenir.” dedi.

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Derbentli “Şunu unutmayalım ki, kaliteli nesiller, kaliteli öğretmenlerin elinde şekillenir” dedi.
Mustafa Derbentli , 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. İlçe Başkanı Mustafa Derbentli mesajında şunlara yer verdi:

“Milletlerin geleceği, güvenliği, refahı, maddi ve manevi kalkınmaları genç nesillerin iyi yetişmesi ile mümkündür. Bu da en başta anasınıfından yüksek öğrenime kadar eğitimin çeşitli kademelerinde görev yapan öğretmenlerimiz eli ile gerçekleşir.

Öğretmenlik dünyanın en zor, ama en şerefli mesleklerinden biridir. Bunun için önce gerekli yatırımı öğretmenlerimize yaparak onları çok daha vasıflı yetiştirmeliyiz. Onlar her şeyden önce Milletimizin medeniyet ve kültür değerleri ile daha donanımlı ve üretken olmalıdırlar. Bizim medeniyetimiz ilme ve ilim adamına büyük önem verir. Şunu unutmayalım ki, kaliteli nesiller kaliteli öğretmenlerin elinde şekillenir. Günümüzde öğretmene ve öğretmenlik mesleğine gereken önemin verildiği ne yazık ki söylenemez. Ayrıca, Öğretmenlerimizin vasıflı olmaları da yetmez. Eğitim sistemi bozuk olursa öğretmen ne yapsın? Bunun için yazboz haline getirilen Eğitim sistemimiz bu keşmekeşlikten kurtarılmalıdır.

‘Unutulmamalı ki, eğitimi pahalı bulan milletler cehaletin bedelini çok ağır öderler. Bu vesile ile öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyor, tüm Öğretmenlerimize saygılar sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.