Kalede gole geçiş var

Kalede gole geçiş var

Atiker Konyaspor bu sezon kalesini gole kapatmakta zorlanıyor. Yeşil-beyazlılar bu sezon 8'i Spor Toto Süper Lig olmak üzere çıktığı 11 müsabakanın 10'nunda kalesini gole kapatamadı

Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden ve birbirinden zorlu maçlara çıkan Atiker Konyaspor, geçtiğimiz sezon ki performansını bu sezon mumla arıyor. Geçtiğimiz sezon ligin en az gol yiyen 2.takımı olan Atiker Konyaspor, bu sezon kalesini gole kapatmada zorlanıyor. Savunmada 'S.O.S' veren Atiker Konyaspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 11 maçın 10'nunda kalesini gole kapatamadı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ligin 6.haftasında ağırladığı ve 1-0 galip geldiği Adanaspor maçında gol yemeyerek tamamlamayı başardığı tek karşılaşma oldu. Atiker Konyaspor bu sezon ligde 8 haftada toplamda 8 gol yerken UEFA Avrupa Ligi'nde ise çıktığı 3 maçta 4 gol yedi.

1 MAÇTA KAPATTI

Geçtiğimiz sezon başarılı kurtarışlara imza atarak sezona damga vuran Serkan Kırıntılı, bu sezon birçok maçta kritik kurtarışlar yapsa da kalesini gole kapatmayı başaramadı. Bu sezon takımda en çok süre alan isim olan Serkan Kırıntılı, bu sezon forma giydiği 11 maçın 10'nunda kalesini gole kapatamadı. Deneyimli file bekçisi; Atiker Konyaspor'un ligin 6.haftasında Adanaspor'u 1-0 yendiği karşılaşmada kalesini gole kapatmayı başardığı tek maç oldu. Serkan Kırıntılı 2015-2016 sezonunda 13 maçta kalesini gole kapatmayı başarmıştı.

AVRUPA'YA NAM SALDI

Kariyerinde ilk kez bir Avrupa maçında haftanın oyuncusu seçilen Serkan Kırıntılı, Avrupa'da nam salmaya devam ediyor. Serkan Kırıntılı, Avrupa'da en çok kurtarış yapan 3 kaleciden biri konumunda. UEFA Avupa Ligi'nde 3 maça çıkan Serkan Kırıntılı 11 kurtarışa imza attı. Serkan Kırıntılı ile birlikte en çok kurtarış yapan diğer iki kaleci ise; Strebinger ve Bezotosnyi.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum