Kaleci seçmeleri tamamlandı

Kaleci seçmeleri tamamlandı

Atiker Konyaspor’un Futbol Gelişim Akademisi için yapılan kaleci seçmeleri tamamlandı.

Cumhuriyet sahasında gerçekleştirilen seçmelere yurt içi ve yurt dışından farklı yaş gruplarında 50’ye yakın kaleci katıldı.

1998-2006 doğumlu kalecilerin yer aldığı seçmeler 5 kaleci antrenörü nezaretinde gerçekleştirildi. Seçmelerde ayrıca iki ayrı açıdan kamera kaydı yapıldı. Kayıtlar daha sonra kaleci antrenörleri ve futbol gelişim akademisi yetkilileri tarafından analiz edildi.

Antrenörlerin raporları ve kayıtların incelenmesinin ardından 3 kalecinin Atiker Konyaspor bünyesine katılması yönünde karar alındı.

Futbol Gelişim Akademisi menajeri Taner Ay, yetenekli kaleci ve futbolcuların Atiker Konyaspor bünyesine kazandırmak için benzer uygulamaların devam edeceğini belirterek ” Hedefimiz profesyonel takımımızda forma giymeye aday futbolcuları önce tespit etmek sonra onları hazır bir şekilde yukarıya göndermek. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu yıl yaptığımız seçmelere yoğun ilgi vardı. Bunda profesyonel takımımızın son yıllarda elde tarihi başarıların da önemli rolü olduğunu söylemeliyiz. Seçmeler sonunda geldiğimiz noktadan memnunuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.