Kale sağlam

Kale sağlam

Konyaspor’un tecrübeli eldiveni Serkan Kırıntılı yeşil-beyazlı ekipte 5. sezonunu geçirmeye hazırlanıyor. Takıma katıldığı günden buyana başarılı performansı ile adından söz ettiren Serkan yeni sezonda da Kartal’ın en büyük kozlarından biri olacak

Konyaspor’da Hollanda kampı devam ediyor. Yeni sezona hazırlanan yeşil-beyazlı ekipte saha içi ve oyunun düzenindeki eksikler giderilmeye çalışılıyor. Konyaspor’da şuana kadar taraftarlar arasında tüm mevkilerde eksiklikler olduğu konuşulurken sadece kaleci konusunda kimsenin transfer yorumu bulunmuyor. Taraftarlarda bazı kesimler transfer yapılmadığından dolayı memnuniyetsizliklerini dile getirirken çoğunluk izlenilen transfer politikasından memnun olduğunu ifade ediyor.

TARTIŞILMAYAN TEK BÖLGE KALE

Konyaspor taraftarı her sezon olduğu gibi yeni sezonda da kaleci Serkan Kırıntılı’ya güveniyor Tecrübeli eldiven yeşil-beyazlı ekipte 5. sezonunu geçirmeye hazırlanıyor. Takıma katıldığı günden buyana başarılı performansı ile adından söz ettiren Serkan yeni sezonda da Kartal’ın en büyük kozlarından biri olacak. Birçok maçta yaptığı kritik kurtarışları ile Konyaspor’a puan ve puanlar kazandıran başarılı eldiven yeni sezonda kalenin sahibi olarak görünüyor.

İKİNCİ KALECİ KİM OLACAK ?

Konyaspor’da Serkan Kırıntılı’nın yanı sıra Ertuğrul Taşkıran, Mücahit Atalay ve altyapıdan 18 yaşındaki Ahmet Çolak, kadroda yer alan kaleciler. Kaleci antrenörü Murat Öztürk yönetiminde çalışan yeşil-beyazlı file bekçileri, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyor. Serkan’dan kaleyi almanın zor olacağını bilen Ertuğrul Taşkıran ve Mücahit Atalay 2. kaleci olmak için büyük çaba harcıyor. genç kaleci Ahmet Çolak ise A takım kampını en iyi şekilde değerlendirmek için Serkan’ı yakından takip ediyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.